Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line uitgeroepen tot beste voor gezinnen en in het Caribisch gebied

december 05, 2022 188
Al 25 jaar zorgt Disney Cruise Line voor magie op zee door bekroonde cruisevakanties van wereldklasse te bieden vol herinneringen die een leven lang meegaan.


Cruise Critic heeft Disney Cruise Line uitgeroepen tot "Beste cruisemaatschappij voor gezinnen" in de oceaancategorie van de 2022 Editor's Picks.

Disney Cruise Line werd geprezen voor het introduceren van nieuwe benaderingen van gezinsvriendelijk cruisen - inclusief ruime passagiershutten met gesegmenteerde badkamers - samen met onze uitzonderlijke bemanningsleden die legendarische Disney-service leveren aan onze gasten.

Disney Cruise Line heeft ook de hoogste onderscheiding ontvangen van US News & World Report en heeft voor het negende jaar op rij twee gouden badges verdiend die Disney erkennen als de "Beste cruisemaatschappij voor gezinnen" en "Beste cruisemaatschappij in het Caribisch gebied".

Om cruisemaatschappijen te rangschikken, houdt U.S. News & World Report rekening met de kwaliteit van het schip, het reisaanbod, de reputatie van reizigers en de resultaten van gezondheidsbeoordelingen uitgevoerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention.
Logo voor "Beste cruisemaatschappij voor het Caribisch gebied"

Namens al onze cast- en crewleden zijn we vereerd om te worden genoemd als een van de beste op zee, en we hopen u binnenkort aan boord te mogen verwelkomen. Lees meer over de "Silver Anniversary at Sea" die volgend jaar van start gaat.

Vraag nu gratis een offerte voor een Disney Cruise: Aanbieding Disney Cruise Line
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 05 december 2022 07:48