Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

'Ongelooflijk' entertainment met Pixar Day at Sea op Disney Cruiseline

december 06, 2022 167
Begin volgende maand op de Disney Fantasy, debuteert Pixar Day at Sea met ongelooflijk nieuw entertainment.

Vanaf 7 januari zullen negen afvaarten van zeven nachten op de Disney Fantasy een dag lang gewijd zijn aan de geliefde verhalen van Pixar. Met een gloednieuw nachtspektakel, ontmoetingen met personages, dans- en zwembadfeesten en activiteiten voor het hele gezin (en had ik al meer Pixar-personages genoemd dan ooit tevoren?), is dit alles wat je te wachten staat op deze leuke dag op zee.

Karakter ontmoetingen
Personages zijn er in overvloed tijdens Pixar Day at Sea, inclusief karakterontmoetingen met een aantal van je favorieten uit Disney en Pixar's "Toy Story", "Monsters, Inc.", "The Incredibles" en "Inside Out", samen met Miguel ("Coco" ), Remy ('Ratatouille') en Dug en Russell van 'Up'. Zorg ervoor dat je je oren openhoudt voor speciale scheepsbrede gastaankondigingen van Dug, Dory ("Finding Nemo"), Edna Mode ("The Incredibles") en Roz ("Monsters, Inc.").

Plezier op het bovendek
Een andere manier om de vrienden te vieren die je de hele dag hebt ontmoet, is de 'Pixar Pals Celebration', een interactief, energiek dekfeest in de vroege avond met veel van je favoriete Pixar-vrienden.

Een ongelooflijke deckparty
Aan het einde van Pixar Day at Sea zijn The Incredibles eregasten op een super feest aan dek - en jij bent uitgenodigd! Sluit je aan bij Mr. Incredible, Mrs. Incredible en Frozone voor "An Incredible Deck Party: Celebrate the Supers", terwijl ze een prijs voor een soepele vaart ontvangen totdat Jack-Jack wordt ontdekt op het schip . Er volgen actie, capriolen en verrassingen, die eindigen met een vuurwerkfinale die The Incredibles – en je familie – in een opperbeste stemming zal laten vertrekken.

Gezinsentertainment
Tussen ontmoetingen met personages, zwembadfeesten en dekshows door, wordt er op deze dag op zee een overvloed aan Pixar-thema-activiteiten aangeboden, waaronder de kans om de Pixar-verhalenvertellers achter de films te ontmoeten, je favoriete personages te leren tekenen en veel van de films in het hart van de viering.

Je kunt je geheugen testen met "Dory's Memory Game", in contact komen met je emoties tijdens de "'Inside Out' Game Show, erelid worden van de Green Army Patrol tijdens "Sarge Says", Remy's favoriete schotel maken, bij “Anyone Can Cook” of betreed het podium met je beste grappen tijdens een “Monsters, Inc.” Open Mike Nite. Thema-activiteiten die speciaal voor kinderen zijn gemaakt, zijn onder meer muziek maken met Miguel ("Coco"), chillen met Ian ("Onward") en hun eigen Forky ("Toy Story 4") bouwen.

Geloof het of niet, maar dit is niet alles wat uw gezin te wachten staat op Pixar Day at Sea.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)