Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line introduceert Pixar Day at Sea

januari 04, 2023 126
Het is niet alleen het begin van een nieuw jaar - het is ook het begin van een geheel nieuw thema voor Disney Cruise Line! Dit weekend maakt Pixar Day at Sea zijn debuut op de Disney Fantasy, waarbij de zich steeds verder ontvouwende verhalen van ons favoriete Pixar-speelgoed, monsters en helden tot leven komen tijdens een ongelooflijke dag op zee.

Tijdens geselecteerde afvaarten van zeven nachten tot midden maart, zullen gezinnen meer Pixar-personages dan ooit tevoren tegenkomen tijdens dit dagvullende feest, van meet-and-greet-gelegenheden, dans- en zwembadfeesten, familie-activiteiten en een geheel nieuw nachtelijk spektakel.

Naast het ongelooflijke entertainmentaanbod, zal er tijdens deze reizen ook een groot aantal nieuwe thematische etenswaren en dranken beschikbaar zijn, waaronder een ontbijt met Woody en vrienden, zoete lekkernijen die je zeker vreugde zullen brengen en een Pixar-geïnspireerd diner.

Onze bemanningsleden hebben hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het debuut van Pixar Day at Sea, maar ze zijn niet de enigen. Kijk hieronder exclusief hoe enkele van je favoriete Pixar-vrienden nu aan boord van de Disney Fantasy zijn en zich klaarmaken voor de festiviteiten!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)