Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe vuurwerkshow, speciaal Castaway Club-cadeau voor Disney Cruise Line's 'Silver Anniversary at Sea'

januari 19, 2023 330
Heb je het nieuws gehoord? Disney Cruise Line wordt deze zomer 25 jaar! Van oogverblindend nieuw entertainmentaanbod en gezinsactiviteiten tot geïnspireerde menu-items en een thematische merchandise-collectie, er is zoveel om naar uit te kijken aan boord van alle vijf de schepen van mei tot september 2023.

Nu de officiële viering over een paar maanden begint, zijn we verheugd om meer details te onthullen over de gloednieuwe magie die je kunt ervaren tijdens onze 'Silver Anniversary at Sea'.
Vuurwerk in de lucht bij geselecteerde 'Silver Anniversary at Sea'-routes.Bekijk een nieuwe vuurwerkshow Light Up the Night
In 1998 schreef Disney Cruise Line geschiedenis als de eerste cruisemaatschappij ooit die een vuurwerkshow op zee produceerde! In de 25 jaar daarna is vuurwerk een wezenlijk onderdeel van de Disney Cruise Line-ervaring gebleven en inspireerde het tot kernherinneringen voor generaties dromers.

Vandaag zijn we verheugd om te delen dat de nachtelijke hemel deze zomer nog helderder zal schijnen als een glinsterende nieuwe vuurwerkshow in première gaat op geselecteerde "Silver Anniversary at Sea" -routes!

Gemaakt ter ere van het 25-jarig jubileum van Disney Cruise Line, zal het tijdelijke avondspektakel de gekoesterde Disney-traditie van vuurwerk hooghouden en Disney's voortdurende nalatenschap van avontuur eren. Het oogverblindende spektakel wordt gespeeld op de melodieën van iconische en geliefde Disney-muziek, en als verankering van de show zal een gloednieuw kenmerkend nummer zijn dat speciaal is gemaakt voor de 'Silver Anniversary at Sea'.

De vuurwerkshow ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum zal deze zomer te zien zijn op de meeste cruises op de Bahama's, het Caribisch gebied en de Middellandse Zee.Nieuwe outfits voor Mickey en Minnie voor de "Silver Anniversary at Sea".
Zeg "Proost" tijdens een glinsterende soiree

Een kapiteinsreceptie is een bekende cruisetraditie waar gasten van Disney Cruise Line al vanaf het allereerste begin van genieten. Ter ere van onze 'Silver Anniversary at Sea', herinterpreteren we dit aloude evenement tot een unieke feestelijke ervaring, die een extra dosis magie toevoegt aan afvaarten deze zomer.

Op één avond per cruise worden gasten uitgenodigd om samen met de kapitein en cruisedirecteur van hun schip in het atrium te proosten op hun jubileum. De feestelijke aangelegenheid zal optredens bevatten van Captain Mickey Mouse en Captain Minnie Mouse - natuurlijk gekleed voor de gelegenheid in hun glinsterende nieuwe looks! - en een heerlijke vertolking van het themalied 'Silver Anniversary at Sea'.Vier het met een Limited Edition Castaway Club Gift

Als je al eerder met Disney Cruise Line hebt gevaren, kun je deel uitmaken van de beste club op volle zee: de Castaway Club, die terugkerende Disney Cruise Line-gasten erkent met exclusieve beloningen en voordelen.

We zijn verheugd aan te kondigen dat alle Castaway Club-leden die deze zomer tijdens de "Silver Anniversary at Sea" zeilen, een ingelijste kunstafdruk in beperkte oplage in hun passagiershut zullen ontvangen om dit unieke feest te herdenken, totdat de voorraad strekt. Zoals hierboven getoond, is dit ontwerp gemaakt door Disney-kunstenaar Joe Kaminski, wiens werk te zien is in The Art of Disney-galerijen, Disney-resorthotels en Disney Cruise Line-schepen. (Per passagiershut wordt één ingelijste afdruk van 11×14 mm geleverd.)

Dit is je kans om deel te nemen aan een mijlpaalviering 25 jaar in wording!

Vraag nu gratis een offerte voor een Disney Cruise: Aanbieding Disney Cruise Line
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 19 januari 2023 07:49