Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pixar Day at Sea en Marvel Day at Sea keren terug naar Disney Cruise Line in 2024

februari 02, 2023 191
Volgend jaar brengt Disney Cruise Line, Pixar Day at Sea en Marvel Day at Sea terug voor nog meer mogelijkheden om buitengewone avonturen te beleven tijdens deze unieke ervaringen.

Deze exclusieve evenementen vertrekken van januari tot begin maart vanuit de thuishavens van Florida en combineren het plezier en de ontspanning van een Disney-cruisevakantie met een onvergetelijke dag geïnspireerd door geliefde verhalen, legendarische films en favoriete personages.

Pixar Day at Sea 

Tijdens Pixar Day at Sea, dat in januari 2023 debuteerde op de Disney Fantasy, worden gasten ondergedompeld in de zich steeds verder ontvouwende verhalen van hun favoriete speelgoed, monsters en supers. Het feest duurt een hele dag en biedt uniek entertainment dat de geliefde verhalen van Disney en Pixar's "Toy Story", "Monsters, Inc.", "The Incredibles", "Finding Nemo" en meer tot leven brengt. Gezinnen genieten van een rootin' tootin'-ontbijt, een geweldig zwembadfeest, thema-activiteiten en traktaties, en karakterontmoetingen om elke hoek tijdens een leuke dag op zee die eindigt met een Pixar Pals Celebration-dansfeest en een dekshow van ongelooflijke proporties .

Pixar Day at Sea wordt aangeboden op negen Caribische cruises van zeven nachten aan boord van de Disney Fantasy die vertrekt vanuit Port Canaveral, Florida.

     Vertrekkend op 6 januari, 20 januari, 3 februari, 17 februari en 2 maart 2024, omvat de Oost-Caribische reisroute Tortola, St. Thomas en Castaway Cay.Vertrekkend op 13 januari, 27 januari, 10 februari en 24 februari 2024, omvat de West-Caribische reisroute Cozumel, Mexico; George Town, Grote Kaaiman; Falmouth, Jamaïca; en Disney's privé-eiland in de Bahama's, Castaway Cay.


Marvel Day at SeaMarvel Day at Sea combineert de spanning van beroemde Marvel-strips, films en animatieseries met de opwinding van een Disney-cruise om de innerlijke superhelden te ontsluiten bij levenslange Marvel-fans en nieuwkomers.

Marvel Day at Sea vindt plaats op één actievolle dag tijdens geselecteerde Disney Dream-cruises en biedt de hele dag entertainment en ontmoetingen met de grootste verzameling Marvel-superhelden en -schurken op het land of op zee - inclusief klassieke Avengers, tovenaars en Guardians of the Galaxy , plus Captain America Sam Wilson, Mighty Thor, Shuri, Okoye, Scarlet Witch en nog veel meer. Hoogtepunten zijn onder meer een buitengewone spektakelshow met meer dan 30 personages uit het hele multiversum, een betoverende theatershow met meesters van de Mystic Arts, spelshows voor het hele gezin, thematische jeugdactiviteiten en speciale merchandise en menu's.Marvel Day at Sea wordt aangeboden op 10 Caribische cruises van vijf nachten vanuit Fort Lauderdale, Florida.

     Vertrekkend op 7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari en 3 maart 2024, omvat de West-Caribische reisroute George Town, Grand Cayman en Castaway Cay.

     Vertrekkend op 12 januari, 26 januari, 9 februari, 23 februari en 8 maart 2024, omvat de West-Caribische reisroute Cozumel, Mexico en Castaway Cay.

Vraag nu gratis een offerte voor een Disney Cruise: Aanbieding Disney Cruise Line
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 02 februari 2023 18:38