Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De DisneyBand+ komt vanaf 20 november naar de Disney Dream!

oktober 19, 2023 332
Gebruik de DisneyBand+ voor de inscheping en toegang tot uw passagiershut, het in rekening brengen van speciaal voedsel en merchandise en daarnaast voegt de DisneyBand+ ook gemak, plezier en meer magie toe aan uw cruise!

Wat is DisneyBand+ eigenlijk?
DisneyBand+ is een waterdichte polsband die is ontworpen om je Disney cruise-ervaring te verbeteren.

Exclusieve ontwerpen
Mis je kans niet om deze heerlijke nautische bands toe te voegen aan je Disney-collectie, want deze exclusieve ontwerpen kunnen alleen worden gekocht door gasten die op een Disney-cruise varen! DisneyBand + -ontwerpen kunnen aan boord beperkt zijn, dus koop van tevoren om de volledige verscheidenheid aan beschikbare banden te kopen.

Heb je al een Walt Disney World Resort of Disneyland Resort MagicBand+? Je kunt het gebruiken als DisneyBand+ tijdens je Disney-cruise (voor bepaalde schepen en routes).Het boarden is gemakkelijker gemaakt
Profiteer van de voordelen van DisneyBand+ vanaf het moment dat je aankomt! Wanneer u uw DisneyBand+ van tevoren koopt, kunt u deze dragen tijdens uw aankomstervaring in de haven (alleen beschikbaar in havens in de Verenigde Staten) en genieten van handsfree gemak terwijl u naar het schip gaat.

Handenvrij gemak met magische verrassingen
DisneyBand+ biedt handsfree gemak op het schip en aan wal bij Disney Castaway Cay. Plus, betoverende verrassingen wachten je op! DisneyBand+ brengt magie aan boord tot leven – kijk terwijl je band danst met oogverblindend licht en haptische vibraties tijdens interactieve momenten, onder andere in de eetzalen, tijdens vuurwerk, in het atrium en kinderclubs!

De Disney Dream komt volgend jaar ook naar Europa en zelfs Nederland en België!

Vraag nu hier verblijvend een offerte voor een Disney Cruise!


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 19 oktober 2023 18:48