Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe details aangekondigd voor Disney's adembenemende Bahamian Island Lookout Cay

november 08, 2023 153
Disney Lookout Cay is het nieuwste, unieke toevluchtsoord van Disney Cruise Line op het eiland Eleuthera in de Bahama's. Zodra gasten deze adembenemende eilandbestemming betreden, zullen ze een viering van Bahamaanse verhalen, kunstenaarschap en cultuur ontdekken. Dit nieuwe eiland is te ontdekken vanaf de zomer van 2024.


Laten we beginnen met een eerste blik op het aankomstpunt, Mabrika Cove.
‘Mabrika’ betekent ‘welkom’ in Taino, de taal van de Lucayans, die worden beschouwd als de inheemse bevolking van de Bahama’s. Hoewel de taal niet langer wordt gebruikt, zijn er nog een paar woorden over – een daarvan is ‘Mabrika’. Op dit kleurrijke aankomstpunt ervaren gasten onmiddellijk de warmte van de Bahamaanse cultuur.Deze volgende ruimte is gegarandeerd de meest feestelijke op het eiland! Het Goombay Cultural Center zal de essentie belichamen van ‘Junkanoo’, een Bahamaans festival vol vrolijke muziek en levendige parades die op vele manieren tot leven zullen komen in Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point. Goombay is een van de traditionele muziekstijlen van de Bahama's, met zang, dans en drums. Het briljant gekleurde culturele paviljoen en de op Junkanoo geïnspireerde boog nodigen gasten uit om de tradities van de Bahama's te omarmen, samen met de bezienswaardigheden, geluiden en geest van het kenmerkende festival van het land.

Er zal genoeg familie-entertainment te beleven zijn op Triton’s Trumpet Stage. En leuk weetje: de naam van de gazebo is geïnspireerd op een van de verbluffende natuurwonderen die te vinden zijn op de stranden van de Bahama’s: een grote, spiraalvormige zeeschelp die gewoonlijk ‘Triton’s Trumpet’ wordt genoemd. En voor jullie Disney-fans: als Triton bekend in de oren klinkt, herken je het misschien als de naam van de machtige koning uit de geliefde Disney-animatieklassieker 'De kleine zeemeermin'.

Natuurlijk moeten we de winkelmogelijkheden vermelden! Treasures of Eleuthera wordt de winkel met lokaal gemaakte geschenken en ambachtelijk handwerk. Wat ik echt leuk vind, is de manier waarop de winkel Bahamaanse kunstenaars in de schijnwerpers zet door middel van een reeks unieke items die gezinnen als een speciaal aandenken mee naar huis kunnen nemen.


En nu, de vraag die je misschien hebt gesteld: komt er een ruimte alleen voor volwassenen op het eiland? Het antwoord is ja! Ik ben blij om te kunnen mededelen dat Serenity Bay een ontspannend toevluchtsoord zal zijn, exclusief voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Voor degenen onder u die al eerder met Disney Cruise Line hebben gevaren, herkent u misschien Serenity Bay als een must-visit-locatie op Disney Castaway Cay! Bij Disney Lookout Cay biedt Serenity Bay een rustige strandervaring met een eethoek en privécabana's die u kunt reserveren.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 08 november 2023 08:00