Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eerste blik op de nieuwe Disney Treasure ‘Moana’-show

januari 16, 2024 241
Meer details over “Disney The Tale of Moana”, dat in december 2024 exclusief zal debuteren in het Walt Disney Theatre aan boord van het Disney Treasure-cruiseschip.

Met decorontwerp en muziek boordevol elementen van de Pacific Islands-cultuur. Deze innovatieve productie, die de inspiratie vormt voor het klassieke coming-of-age-verhaal, zal het publiek onderdompelen in een transformerend avontuur over land en zee.

Torenhoge poppen betreden het podium
Om poppenspel te creëren dat naar mythische hoogten stijgt, werkte Jeff Conover, creatief directeur poppenspel en articulatie van Disney Live Entertainment, samen met meesterpoppenontwerper Michael Curry, wiens creaties te zien zijn in Disney’s Tony Award-winnende musical ‘The Lion King’ op Broadway. De enorme, vurige Te Kā wordt een marionet van een schaal die Disney Cruise Line nog nooit eerder heeft geproduceerd. Wanneer Moana Te Kā ontmoet en het hart van Te Fiti herstelt, zal de gigantische Te Kā-pop zijn vurige omhulsel afwerpen en de vriendelijke eilandgodin Te Fiti zelf worden.

Oefen je ‘krijgersgezicht’
Moana en Maui zullen voor het eerst het nummer "Warrior Face" ten gehore brengen tijdens de show. Als de halfgod Moana leert hoe ze haar angsten onder ogen moet zien voordat ze het Rijk van de Monsters betreedt om het op te nemen tegen Tamatoa. ‘Warrior Face’ zal zich in de show voegen bij de klassieke favorieten van de Grammy Award-winnende soundtrack, waaronder ‘You’re Welcome’, ‘We Know The Way’ en ‘How Far I’ll Go’.

“Disney The Tale of Moana” begint in de moderne tijd op het fictieve eiland Motunui, in een decorontwerp gevuld met hints van briljante culturen van de Pacifische eilanden die gedurende de hele show zullen verschijnen. De geest van Gramma Tala, onze verteller, zal haar kleindochter introduceren, terwijl we door middel van levendige dans en liedjes in een mix van talen, waaronder Tuvaluan, Tokelauaans en Samoaans, zullen leren hoe de oceaan de jonge Moana kiest voor een ongelooflijke reis om het hart van Te Fiti.Het Walt Disney Theater transformeren in ‘How Far I’ll Go’
In deze iconische scène transformeert het Walt Disney Theater van het eiland Motunui naar de open oceaan terwijl Moana's reis van haar huis naar de grote reis gaat waar ze haar hele leven naar verlangd heeft. Fonkelende sterren zullen boven je hoofd wervelen en een gigantische, gloeiende mantarog zal tevoorschijn komen en boven het publiek zweven terwijl Moana een hernieuwd gevoel van moed vervult. De mantarog is de geest van Gramma Tala en verlicht de weg voor Moana op haar reis om haar volk te redden.

Deze show ziet er prachtig uit, en ik kan niet wachten om Moana's ongelooflijke verhaal op een nieuwe manier te zien ontvouwen in de Disney Treasure! “Disney The Tale of Moana” zal deel uitmaken van een oogverblindende line-up van favoriete shows zoals “Beauty and the Beast” en “Disney Seas the Adventure” in het Walt Disney Theatre.

De Disney Treasure vertrekt voor het eerst in december 2024.

Het boeken van een Disney cruise is ook mogelijk via www.cruisereizen.nl (Een Nederlandse site gespecialiseerd in cruise vakanties, vertrekken kan ook in Europa!)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 16 januari 2024 07:40