Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mickey, Minnie en vrienden debuteren met Bahamaans geïnspireerde designerkostuums wanneer Lookout Cay op Lighthouse Point wordt geopend

februari 07, 2024 52
Geheel nieuwe, op de Bahama’s geïnspireerde look voor Mickey Mouse en Minnie Mouse, die ze zullen dragen op Lookout Cay op Lighthouse Point. De nieuwe look van Mickey en Minnie Mouse is ontworpen door de veelgeprezen Bahamaanse modeontwerper Theodore Elyett wanneer ze de nieuwste eilandbestemming van Disney Cruise Line bezoeken, Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point op het eiland Eleuthera.

De kledingstukken zullen een uitgesproken Bahamaanse flair hebben, geïnspireerd door de heldere, kleurrijke geest van Junkanoo, het kenmerkende festival van het land vol vrolijke muziek en levendige parades.

Volgens het Disney Parks Blog-artikel weerspiegelen de creaties van Theodore de cultuur en de kleurrijke tinten van het eilandleven. Zijn ontwerpen zijn te zien bij Miss Universe-deelnemers, beroemdheden, bruiden, covergirls en overheidsfunctionarissen, om er maar een paar te noemen. Binnenkort prijkt het nieuwste werk van Theodore op twee van onze favoriete iconen: Mickey en Minnie Mouse!Afbeelding

Het boeken van een Disney cruise is ook mogelijk via www.cruisereizen.nl (Een Nederlandse site gespecialiseerd in cruise vakanties, vertrekken kan ook in Europa!)

Theodore groeide op in Nassau, de Bahama's, omringd door kunst en mode. Zijn moeder had haar eigen naaiatelier en hij begon al op jonge leeftijd met het maken van jurken. De ontwerpen van Theodore kwamen voor het eerst op de catwalk toen hij nog maar 13 jaar oud was, in 1998, het jaar waarin Disney Cruise Line vertrok. Vervolgens ging hij ontwerpen voor Miss Bahamas-deelnemers en Miss Bahamas Universe, en de rest is geschiedenis.

Wanneer Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point in juni 2024 wordt geopend, zal het werk van Theodore op een spannende, nieuwe catwalk verschijnen: een viering van de Bahamaanse cultuur, rechtstreeks vanuit de ogen van de kunstenaars van het land. Bij Lookout Cay bij Lighthouse Point zullen de looks van Mickey en Minnie deel uitmaken van een verzameling kleurrijke kunstwerken van lokale makers, die je overal op de nieuwe eilandbestemming zult zien en ervaren.

“Het mooie aan de looks van Mickey en Minnie is dat ze letterlijk ‘Junkanoo Fun in the Sun’ zijn”, zei Theodore. “Als je het hebt over de print, het patroon, de kleur en de textuur van Junkanoo, dan hebben ze dat.”

Theodore zal ook speciale stijlen ontwerpen voor Donald en Daisy Duck, Goofy, Pluto, Chip ‘n’ Dale om te dragen terwijl je geniet van de natuurlijke schoonheid van Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 07 februari 2024 08:57