Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line - Star Wars: Hyperspace Lounge en Star Wars Day at Sea

mei 05, 2021 195
Vorige week tijdens Once Upon a Disney Wish, de grote onthulling van het nieuwste schip in de Disney Cruise Line vloot, werd gedeeld dat gasten van de Disney Wish kunnen beginnen aan een space-jumping tour van de Star Wars-melkweg in Star Wars: Hyperspace Lounge, een high-end bar gestileerd als een luxe jacht-klasse ruimteschip.

Deze rijk gethematiseerde, meeslepende ervaring zal elke avond gereserveerd zijn voor volwassenen en biedt interactieve proefervaringen en kenmerkende drankjes geïnspireerd op bestemmingen als Batuu, Tatooine en Mustafar.

Dit is weer een aanvulling aan de verscheidenheid aan Star Wars-ervaringen die reeds beschikbaar zijn aan boord van Disney Cruise Line, zoals Star Wars Day at Sea, dat terugkeert naar de Disney Fantasy in 2022. Deze afvaarten bieden een volledige dag van alles wat Star Wars is, gaande van character meet & greets, filmvertoningen, een epische show op het dek en nog veel meer.Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 05 mei 2021 13:37