Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

‘Avengers: Quantum Encounter’ maakt zijn debuut in Worlds of Marvel aan boord van de Disney Wish

juli 09, 2021 269
Vandaag onthulden we nieuwe details over "Avengers: Quantum Encounter", Disney Cruise Line's meest ambitieuze dineerervaring ooit.

Dit exclusieve Avengers avontuur zal een aantal van de machtigste - en kleinste - Superhelden van de aarde samenbrengen in een larger-than-life showcase van revolutionaire quantum technologie en een keuken van wereldklasse. Het is meer dan een maaltijd en meer dan een show: Het is iets dat nog nooit eerder is gedaan in een restaurant op land of op zee!

Bekijk de video hieronder om het zelf te zien, lees dan verder voor meer informatie over deze ongelooflijke ervaring die in de zomer van 2022 naar ons nieuwste schip komt.
Een filmisch eetavontuur zoals je nog nooit ervaren hebt


"Avengers: Quantum Encounter" zal Ant-Man en The Wasp volgen tijdens hun eerste publieke spreekbeurt namens de Avengers. Ze geven een speciale presentatie van de krachtigste Super Hero-technologieën - zoals Captain America's schild, Iron Man's boogreactor en Ant-Man's Pym Particles - waarbij het publiek van dichtbij holografische modellen, veldrapporten en iconische scènes uit het Marvel Cinematic Universe te zien krijgt op de schermen rondom de zaal.

Het hoogtepunt van dit speciale evenement is een demonstratie van de nieuwste en beste Pym Tech, de Quantum Core, die gebruik maakt van geavanceerde (en zeer onstabiele) technologie om doelen te krimpen en te laten groeien met een druk op de knop. Een paar "foutjes" zullen resulteren in hilarische Ant-Man-achtige capriolen, maar de echte problemen beginnen wanneer een onverwachte schurk opduikt met een angstaanjagend leger op sleeptouw, dat staat te popelen om deze krachtige kwantumtechnologie in handen te krijgen.

Ant-Man en The Wasp zullen alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen om ons te redden en ze doen een beroep op Captain America, Captain Marvel en de dappere eters van de Disney Wish voor back-up. (Dat betekent jij!)
Elke tafel in Worlds of Marvel zal zijn eigen Quantum Core hebben, "een gloednieuw apparaat dat objecten kan laten krimpen en laten groeien op afstand." Tijdens het diner assisteer je Ant-Man en The Wasp bij een aantal kleinschalige experimenten, zoals het krimpen van te grote bagage om het opbergen in de hut te vergemakkelijken.

Wanneer genoeg van de Quantum Kernen tegelijkertijd worden geactiveerd, zal de hele zaal onder stroom komen te staan door de energie die door de energiekanalen in de muren en het plafond stroomt.
En alsof dat nog niet cool genoeg is, zijn we nog niet eens bij het eten aangekomen! Zoals de naam al doet vermoeden, zal Worlds of Marvel gerechten aanbieden die geïnspireerd zijn op legendarische locaties zoals het Afrikaanse Wakanda, het Oost-Europese Sokovia en de thuisbasis van de Avengers, New York City. De menu's zijn nog in ontwikkeling, dus hou de Disney Parks Blog in de gaten voor toekomstige details.

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op vrijdag 09 juli 2021 07:29