Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe details over Quick-and-Casual Family Dining aan boord van de Disney Wish

juli 11, 2021 276
Wanneer de Disney Wish in de zomer van 2022 uitvaart, zullen gezinnen de fantastische werelden en geliefde personages van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars ervaren als nooit tevoren... en al dat avontuur zal zeker een eetlust opwekken!

We hebben al details gedeeld over de meeslepende dineerervaringen die naar ons nieuwste schip komen - inclusief gloednieuwe details over Worlds of Marvel die zijn vrijgegeven.


Marceline Market
Vernoemd naar Walt Disney's woonplaats in Missouri uit zijn vroege jeugd is Marceline Market een free-flow food hal geïnspireerd door populaire marktplaatsen over de hele wereld. Hier vindt u een steeds wisselend menu van gespecialiseerde aanbiedingen waarvan het hele gezin kan genieten, waaronder Amerikaanse klassiekers, internationale specialiteiten, comfort food, zeevruchten, soepen en salades, vegetarische en plantaardige gerechten, gebak en desserten.

Met 10 eetkraampjes en een bar in café-stijl in het centrum zal Marceline Market worden gestyled als een oude industriële loft omgebouwd tot een bruisende marktplaats, maar met een duidelijke Disney-design twist: In deze food hall zijn de lokale eigenaars de Disney-figuren zelf! Elk station is gethematiseerd naar geliefde tekenfilms zoals "Rapunzel", "Ratatouille", "Alice in Wonderland", "Zootropolis" en meer.Mickey and Friends Festival of Foods
Gelegen in het midden van het plezier op de bovenste dekken zal het Mickey en Friends Festival van Foods de perfecte plek zijn om een snelle hap voor de lunch, het diner of elk moment ertussen te grijpen. Als u een fervent Disney cruiser bent, zult u genieten van de mix van fan-favoriete lekkernijen - zoals Disney Cruise Line's kenmerkende soft-serve ijs, natuurlijk - met twee gloednieuwe selecties: de vloot haar eerste speciale quick-service locaties voor barbecue en Mexicaans-geïnspireerde gerechten. Yum!

Deze eetgelegenheid in de open lucht biedt ook verrukkelijke Amerikaanse klassiekers en andere lekkere hapjes en bestaat uit vijf eetstalletjes met een uniek thema: Mickey's Smokestack Barbecue, Donald's Cantina, Daisy's Pizza Pies, Goofy's Grill en Sweet Minnie's Ice Cream. Het hele gebied is geïnspireerd door de promenade aan zee uit de populaire shorts van Mickey Mouse.
Wel, het is officieel: Je zult geen moeite hebben om een heerlijke maaltijd of snack te vinden aan boord van de Disney Wish... maar veel succes met het kiezen welke eerst te proberen!

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 


Ontdek nog meer restaurants van de nieuwe Disney Wish:

Arendelle: A Frozen Dining Adventure


Kom erbij aan boord van de Disney Wish - met ruimtes die geïnspireerd zijn op 'Belle en het Beest'
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 11 juli 2021 09:19