Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line viert #HalfwaytotheHolidays

juli 13, 2021 372
Op de kalender mag het dan wel juli zijn, maar het is nooit te vroeg om plannen te maken voor de feestdagen, toch? Van de aanstekelijke vakantie jingles, gethematiseerd eten en bijeenkomsten met familie en dierbaren, zijn er zo veel redenen waarom het echt de mooiste tijd van het jaar is!


Of u nu op zoek bent naar een nieuwe familietraditie of gewoon wat vrolijkheid aan het seizoen wil toevoegen, Disney Cruise Line heeft een optie om de kerstmagie tot leven te laten komen - Very Merrytime Cruises!
Van begin november tot eind december is de Disney Cruise Line vloot van boeg tot achtersteven gehuld in kerstsfeer en entertainment tijdens de Very Merrytime Cruises. Kerstmagie wordt uitgepakt voor de hele familie met feestelijke kerstdecoraties, favoriete personages in hun mooiste kerstkledij en een speciaal bezoek van niemand minder dan de Kerstman.


Vrolijke kerstdecoraties
Wanneer u het atrium voor de eerste keer binnenkomt op uw Very Merrytime Cruise, zullen uw ogen waarschijnlijk meteen naar de drie dekken hoge kerstboom getrokken worden. Dat klopt - van slingers, kerststerren en glinsterende lichtjes, alle hoeken en gaten van onze schepen tijdens deze kerstafvaarten zijn gevuld, en ze vullen uw vakantie met kerstvrolijkheid vanaf het moment dat je aan boord stapt!


De Kerstman!
Wat is een kerstcruise zonder de Kerstman en mevrouw Claus? We zijn misschien niet op de Noordpool, maar je kunt nog steeds op de uitkijk staan voor waarnemingen van 'Old Saint Nick' terwijl je aan boord bent, en je zult een van onze favoriete Disney Cruise Line tradities niet willen missen - Storytime met mevrouw Claus.


Characters in kerstkledij
Of het nu Mickey in zijn wintertrui is, Pluto met een gewei of Goofy in een volwaardig kerstmannenpak, je favoriete personages zijn tijdens de Very Merrytime Cruises gekleed in hun mooiste kerstkledij.


Castaway Cay
Mijn favoriete bezigheid voor de feestdagen is de witte sneeuw inruilen voor de witte zandstranden op Castaway Cay, het privé-eiland van Disney Cruise Line. Maar ook al bent u op de Bahamas, dit stukje paradijs is ook versierd voor de feestdagen - met een tropische flair, natuurlijk! Een enorme kerstboom, vakantie eiland muziek en zelfs "sneeuw" vlokken wachten op uw familie, we zijn er zeker van dat het enige "blauw" dat je deze feestdagen zult zien, dat van het kristalheldere water is!

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)