Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

10 dingen die je niet wilt missen bij een bezoek aan de Avengers Campus in het Disney California Adventure Park

januari 11, 2022 169
Of je nu een levenslange fan bent van Superhelden of een gast die ze voor de allereerste keer ontdekt, Avengers Campus in Disney California Adventure park is een geweldige plek om je onder te dompelen en je eigen Superheldendromen waar te maken.

Er is zoveel te doen, te zien, te proeven en te ontdekken tijdens elk bezoek aan Avengers Campus - en zoveel spannende avonturen voor rekruten van alle leeftijden om te beleven. Hier is een lijst van 10 dingen die je niet wil missen tijdens je volgende bezoek aan Avengers Campus.

1. Ontmoet vele Superhelden doorheen tijd en ruimte op Avengers Campus. Je weet nooit welke van Earth's Mightiest Heroes (of bondgenoten) je tegenkomt als je Avengers Campus verkent.
Rekruten kunnen Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Ant-Man and The Wasp, Black Panther, Thor, Doctor Strange en anderen tegenkomen als ze zich een weg banen door Avengers Campus.


2. Doe mee met Black Panther's trouwe lijfwachten in een krachtige training in de buurt van het Avengers Hoofdkwartier met The Warriors of Wakanda: De Disciplines van de Dora Milaje.
Hier kun je de leerstellingen van mededogen, kracht en moed uit Wakanda verkennen en deelnemen aan een reeks kracht- en vaardigheidsoefeningen. Okoye, de leider van de Dora Milaje, leidt deze training.

3. Geniet in Shawarma Palace van een heerlijke maaltijd, net als de Avengers deden na de Slag om New York.
Geniet van een hartige wrap gevuld met kip shoarma, die past in je hand of van een Impossible ™️ plantaardige falafel. Bonus: deze eetkar is versierd met leuke Avengers memorabilia!


4. Kijk hoe The Amazing Spider-Man in actie komt hoog boven Avengers Campus met acrobatische hoogstandjes die de zwaartekracht tarten!
Spider-Man flipt 18 tot 20 meter in de lucht boven het dak van het WEB gebouw. Na die verbluffende bewegingen slingert Spider-Man van het gebouw naar beneden op de begane grond om hallo te zeggen en de "nieuwe rekruten" te inspireren die hij op de campus ontmoet. Je kunt de Disneyland app checken om te zien wanneer je de volgende keer de Amazing Spider-Man kunt zien!

5. Neem een unieke snack bij Terran Treats.
Of je nu zin hebt in een spiraalvormige churro of een kosmische orb, deze intergalactische hapjes zijn verrukkelijk. The Collector, Taneleer Tivan, heeft zijn verzameling niet beperkt tot sympathieke buitenbeentjes; hij heeft ook dit vreemde en wonderlijke menu samengesteld bij Terran Treats, een eetkar in de buurt van Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT!


6. Maak een spannende rit met Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT!
In deze populaire attractie kun je Rocket vergezellen op een missie om de Guardians of the Galaxy te redden uit het fort van de Collector. Voor dit avontuur zijn rauwe chaos, muziek geïnspireerd op de soundtracks uit de films en spannende vrije val valpartijen nodig om de Guardians te bevrijden.


7. Gebruik de mobiele bestelservice* op de Disneyland-app om de heerlijke (en hemelsgrote) Choco Smash CANDY-reep van Pym Test Kitchen te kopen.
Voedingswetenschappers gebruiken de groei- en krimptechnologie van Ant-Man and The Wasp om supergrote en superkleine voedingsmiddelen te creëren in Pym Test Kitchen featuring Impossible™️. Andere intrigerende eet- en drinkwaren die verkrijgbaar zijn bij Pym Test Kitchen zijn de Quantum Pretzel, Proton PB&J Punch en de Not So Little Chicken Sandwich.


8. Slinger webben naast Spider-Man aan boord van WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure. Deze gezinsvriendelijke attractie is de eerste Disney ride-through attractie met deze iconische superheld. Jouw missie: Werk samen met Spidey en help de uit de hand gelopen Spider-Bots te vangen voordat ze een ravage aanrichten op de Campus!

9. Hou je ogen open voor leuke "Easter Eggs" in Avengers Campus.
Super Hero fans zullen veel van deze verborgen juweeltjes ontdekken als ze het terrein verkennen. Een van de vele "Easter Eggs" is een geheime kaart van Avengers Campus, die je kan vinden op de helling net voor je aan boord gaat van de WEB Slinger voertuigen.

10. Geef je WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure ervaring een boost met WEB Tech accessoires om je ervaring nog buitengewoner te maken.
Terwijl je de WEB Power Band draagt in de attractie, geven de verborgen functies je aangepaste krachten! Plus, het is een geweldig souvenir waar het Super Hero rollenspel thuis verder gaat.

Waar ben je het meest enthousiast over voor je volgende bezoek aan Avengers Campus?
Denk er bij het plannen van je volgende reis naar Disneyland Resort aan dat gasten (leeftijd 3 en ouder) om een themapark binnen te gaan zowel een geldig ticket als een themaparkreservering nodig hebben voor dezelfde dag en hetzelfde park dat je wenst te bezoeken.

Bezoek Disneyland.com/updates voor belangrijke informatie om te weten voordat je het Disneyland Resort bezoekt, waaronder updates over het dragen van gezichtsbedekkingen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 11 januari 2022 07:55