Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Resort (VS) kondigt terugkeer van het kerstseizoen aan, 11 november 2022 – 8 januari 2023

augustus 03, 2022 162
Disneyland Resort zal tijdens de feestdagen, van 11 november 2022 tot en met 8 januari 2023, opnieuw veranderen in The Merriest Place on Earth!


Disney California Adventure Park

In Disney California Adventure Park zal het vakantiedecor helder schijnen, met een 15 meter hoge kerstboom in Buena Vista Street en autoversieringen in Cars Land.

Het nachtelijke spectaculaire "World of Color - Season of Light" zal vakantiemagie brengen door gekoesterde vakantiemuziek te combineren met gedenkwaardige momenten uit dierbare Disney-animatiefilms.

Door middel van energiek live-entertainment, culinaire hoogstandjes en speciale tradities, zal Disney Festival of Holidays een gevarieerd seizoen van vieringen benadrukken, waaronder Kerstmis/Navidad, Diwali, Chanoeka, Kwanzaa en Three Kings Day. Festivalmarkten in het park serveren een handgemaakt menu met verrukkelijk eten en drinken. De fan-favoriete Sip and Savor Pass* keert terug, om je een weg te banen door acht selecties van eten of niet-alcoholische dranken van deelnemende markten en eetgelegenheden. Als onderdeel van Disney Festival of Holidays kun je ook genieten van nachtelijke vakantieconcerten in de Palisades Stage in Paradise Gardens Park.De vrolijke line-up van vakantie-entertainment gaat verder met "Mickey's Happy Holidays", een processie van Disney- en Pixar-personages die dansen en marcheren op de vrolijke ritmes van de Holiday Toy Drummers. De "Disney ¡Viva Navidad!" het straatfeest keert ook terug, met Mickey Mouse en Minnie Mouse in feestelijke feestkleding en begeleid door Mexicaanse folklórico-dansers en Mariachis, Braziliaanse sambadansers en percussionisten en gigantische mojiganga-poppen.
Als u dit jaar terugkeert naar Paradise Gardens Park, kunt u ervoor kiezen om Mirabel van Walt Disney Animation Studios 'Encanto' te bezoeken. En de kerstman zal opnieuw zijn intrek nemen in zijn rustieke huis in de Redwood Creek Challenge Trail.

Bovendien zal de kerstsfeer in Cars Land naar een hogere versnelling schakelen met twee seizoensattracties: Luigi's Joy to the Whirl en Mater's Jingle Jamboree.Disneyland Park

Het Disneyland-park zal ook worden versierd met feestelijke decoraties, waaronder de iconische 60 meter hoge kerstboom in Main Street, VS. Winterkasteel van Doornroosje zal dag en nacht betoveren met glinsterende ijspegels en fonkelende lichtjes.

Op Town Square kun je favoriete Disney-personages tegenkomen in hun mooiste vakantiekleding, en sommigen zullen hun debuut maken in geheel nieuwe outfits!
Parade "Een Kerstfantasie"Anna, Elsa en Olaf van 'Frozen' van Walt Disney Animation Studios, samen met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Santa en vele andere vrienden zullen het seizoen vieren in 'A Christmas Fantasy' Parade, een dagelijkse muzikale processie van praalwagens, marcherende speelgoedsoldaatjes , dansende peperkoekkoekjes en meer.

's Avonds gaan de festiviteiten verder met het vuurwerkspektakel "Believe... in Holiday Magic", met magische "sneeuwval" en kleurrijke projecties op Main Street, VS, en de façade van "it's a small world". Gezinnen kunnen ook meedansen met personages als Goofy, Pluto, Chip 'n' Dale en anderen tijdens nachtelijke dansfeesten op het Tomorrowland Terrace.
Twee geliefde Disneyland-attracties keren terug met de favoriete seizoenstransformaties van fans. "it's a small world" Holiday neemt gasten mee over de hele wereld als poppen en speelgoed die kinderen vertegenwoordigen die genieten van de kenmerkende vakantietradities van hun respectieve landen. En op New Orleans Square veroorzaken Jack Skellington en zijn vrienden een botsing tussen Kerstmis en Halloween om het Haunted Mansion te transformeren in Haunted Mansion Holiday.**Downtown Disney District en de hotels van het Disneyland Resort

In het Downtown Disney District ontdek je oogverblindende decors en fotomomenten, feestelijk muzikaal entertainment en speciale aanbiedingen van winkels en restaurants. Met een breed scala aan boetieks om te verkennen, zal Downtown Disney District een ideale bestemming zijn voor gasten om vakantiegeschenken voor het hele gezin te vinden!

En alle drie de hotels van het Disneyland Resort zullen prachtige kerstbomen tonen, gezellige optredens en bezoeken van de kerstman. Het culinaire team van Disneyland Resort zal ook haar jaarlijkse peperkoekhuisvertoning voortzetten in Disney's Grand Californian Hotel & Spa!

Zet het in je agenda - de feestdagen beginnen op 11 november in Disneyland Resort!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 04 augustus 2022 16:45