Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Resort (VS)-aankondigingen van D23 Expo 2022 (en meer)!

september 13, 2022 142
Op D23 Expo 2022 deelde Josh D'Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, vele opwindende aankondigingen en updates voor verschillende projecten in ontwikkeling in het Disneyland Resort.

Hier is alles wat je moet weten, plus een bonusaankondiging en wat extra details om de buzz gaande te houden!


The Mandalorian en Grogu komen naar Star Wars: Galaxy's Edge in Disneyland Park
Sinds de opening van Star Wars: Galaxy's Edge in 2019, is het vertellen van Star Wars-verhalen uitgebreid met meer nieuwe personages en verhalen uit die melkweg ver, ver weg. In Disneyland Resort werden eerder dit jaar enkele van die nieuwe verhalen in het land opgenomen met de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand. Vandaag werd aangekondigd dat The Mandalorian en Grogu vanaf half november voor het eerst te zien zullen zijn op Batuu in Disneyland Park.


Nieuwe helden (en schurken) komen naar Avengers Campus in Disney California Adventure Park, plus geheel nieuwe details over een toekomstige attractie
Sinds de opening vorig jaar hebben al meer dan 35 verschillende personages hun opwachting gemaakt in Avengers Campus in Disney California Adventure park. Ontmoeting en interactie met deze meer dan levensgrote personages maakt deel uit van wat Avengers Campus zo episch maakt.

Vanaf volgende week krijg je voor een beperkte tijd misschien de kans om je eigen heroïsche ontmoeting te hebben met The Incredible Hulk, die in zijn Quantum Suit in Avengers Campus zal verschijnen.

En terwijl Avengers Campus zich uitbreidt naar het multiversum, nemen ook de mogelijkheden toe!


Tijdens de Legends Ceremony op D23 Expo op vrijdag 9 september kondigde Disney-CEO Bob Chapek aan dat Avengers Campus in Disney California Adventure zal worden uitgebreid met een derde attractie met een gloednieuw verhaal dat gasten samen met hun favoriete superhelden in de strijd zal brengen. Nu hebben Josh D'Amaro en president van Marvel Studios, Kevin Feige, details gedeeld over de derde attractie die in de toekomst naar Disneyland Resort zal komen.

Avengers Campus breidt zich uit naar het multiversum, wat ook de verhalen zal uitbreiden die we in het land kunnen vertellen.


Het nieuwe concept voor deze attractie wordt een episch familie-avontuur, waarin je met meer van de Avengers en hun bondgenoten kunt strijden tegen vijanden uit het multiversum, waaronder King Thanos, een schurk die speciaal is ontworpen voor Avengers Campus.


Pacific Wharf in Disney California Adventure Park wordt opnieuw vormgegeven in San Fransokyo uit "Big Hero 6"
Pacific Wharf in Disney California Adventure Park, dat doet denken aan de waterkant van San Francisco, zal worden herontworpen in San Fransokyo uit "Big Hero 6", waar Oost en West elkaar ontmoeten en technologie en traditie elkaar ontmoeten. Imagineers bevinden zich in de beginfase van dit werk, maar je kunt een glimp opvangen van wat er gaat komen voor kinderen van alle leeftijden - jong en jong van hart. Er komt een plek om Baymax te ontmoeten, plus nieuwe plekken om te eten en te winkelen!


Disney's Paradise Pier Hotel wordt Pixar Place Hotel, met heerlijk eten en drinken van esdoorn
Zoals eerder aangekondigd, herontwerpen we Disney's Paradise Pier Hotel met een Pixar-thema. Vandaag deelden we dat het Pixar Place Hotel gaat heten.


Het hotel zal het kunstenaarschap van Pixar verweven met zijn comfortabele, eigentijdse omgeving, inclusief fantastische ruimtes waar iedereen van kan genieten, zoals dit splashpad-gebied met 'Finding Nemo'-thema.


En nog meer nieuws dat we graag eerst hier op de Disney Parks Blog delen - fans van gebakken kip en esdoorn bacon donuts, verheug je! We verwelkomen het team van de lokale favoriet Great Maple uit Zuid-Californië, dat een vlaggenschiprestaurant op de eerste verdieping zal openen en andere eet- en drinkgelegenheden in het Pixar Place Hotel zal exploiteren. Dit moderne Amerikaanse eetcafé is gespecialiseerd in luxe comfortfood met een twist en serveert verse Amerikaanse klassiekers voor ontbijt, lunch en diner.


Evolutie van het Downtown Disney District gaat door met extra voedselaanbod
In het Downtown Disney District zijn er plannen om meer dan een dozijn nieuwe en opnieuw ontworpen locaties te introduceren.


Eerder dit jaar kondigden we aan dat Din Tai Fung, een wereldberoemd Aziatisch restaurant dat zijn oorsprong vindt in Taiwan en gespecialiseerd is in soepknoedels, de wijk zal vervoegen met zijn authentieke keuken. Hier is een blik op nieuwe concept art voor deze ruimte.


Bovendien, Porto's Bakery and Café, een iconische bestemming in Zuid-Californië die bekend is over de hele land voor zijn zoete gebakjes en desserts, evenals heerlijke Californische Cubaans geïnspireerde gerechten, zullen in de toekomst naar het Downtown Disney District komen!


runDisney keert terug naar Disneyland Resort in 2024
runDisney races keren in 2024 terug naar het Disneyland Resort! Houd rundisney.com in de gaten voor details over specifieke data, registratie-informatie en meer.


Nieuwe details over Mickey & Minnie's Runaway Railway en Mickey's Toontown, opening begin 2023
Zoals we eerder hebben gedeeld, is er een ambitieuze transformatie van Mickey's Toontown in Disneyland Park aan de gang. De buurt die Mickey Mouse en zijn vrienden thuis noemen, gaat weer open als een levendige symfonie van bezienswaardigheden, geluiden en sensaties. Het opnieuw ontworpen land zal een aantal geheel nieuwe ervaringen en interactief spel voor gasten bevatten, met een focus op familie en jonge kinderen.

Naar Mickey's Toontown komt een nieuwe attractie, de gezinsvriendelijke en avontuurlijke Mickey & Minnie's Runaway Railway. Disney Imagineers maken een aantal slimme aanpassingen aan de attractie om ervoor te zorgen dat deze perfect past in het verhaal van Mickey's Toontown.

Vandaag hebben we een kijkje in het El CapiTOON Theater gedeeld, waar een speciale tentoonstelling gemaakt door de Toontown Hysterical Society alles wat met Mickey te maken heeft, viert met kostuums en rekwisieten uit de toonwereld.


De tentoonstelling bevat verschillende items die gasten kunnen herkennen van klassiekers, waaronder "Steamboat Willie" en "Plane Crazy" ...


...helemaal door meer moderne favorieten zoals "Mickey's Christmas Carol" en iconische muziekreleases.

En voortbouwend op de erfenis van Mickey's Toontown, zullen er bij de heropening van het land meer mogelijkheden zijn voor gezinnen om samen te spelen, met nieuwe open, met gras begroeide speelruimtes waar iedereen de stekker uit kan trekken. We betreden een nieuw tijdperk van inclusieve ervaringen in dit land, voor gezinnen van alle leeftijden.


Hier is een blik op Goofy's How-to-Play Yard. Goofy's nek van het bos zal worden gewijd aan alles wat met spelen te maken heeft, waar de zachte, sponsachtige grond de perfecte plek is voor jongeren om te genieten van een leuke, afgesloten ruimte. Hier moedigt Goofy zijn zoon Max en al zijn vrienden aan om op de Goofy-manier te spelen.

Binnen deze weergave van de gloednieuwe Goofy's How-To-Play Yard, kun je een van de domste gebieden zien - een speelse geluidstuin. Volwassenen kunnen uitrusten terwijl hun kleintjes alle leuke en gekke geluiden ontdekken die de tuin maakt. Ze krijgen ook de kans om een ​​geheel nieuw, verhoogd clubhuis te verkennen.


In zijn huis heeft Goofy een snoepmachine opgesteld die alleen hij zich kan voorstellen.


Hier zie je Donald's Boat, die is neergestort in de eendenvijver van de Goof-hoeve! Rond Donald's Duck Pond bevinden zich meer dan levensgrote draaiende waterlelies, evenwichtsbalken en schommelspeelgoed die avontuurlijke kinderen bezig zullen houden. En voor degenen die van een beetje plons in hun stap houden, wacht een stortvloed aan plezier.

Deze nieuwe ervaringen zullen zich aansluiten bij bestaande favorieten zoals Roger Rabbit's Car Toon Spin, Mickey's House en Minnie's House. Bovendien worden andere attracties op nieuwe en opwindende manieren opnieuw ontworpen, waaronder Gadget's Go Coaster. Mickey's Toontown gaat begin 2023 weer open.


Nieuwe details over Tiana's Bayou Adventure, dat eind 2024 naar Disneyland Park komt
Tiana's Bayou Adventure wordt eind 2024 geopend in het Disneyland Resort (en Walt Disney World Resort). Het verhaal van de nieuwe attractie gaat verder waar "The Princess and the Frog" ophield. Aan het einde van de film realiseert prinses Tiana haar levenslange droom wanneer ze haar restaurant, Tiana's Palace, opent. We pikken het verhaal op tijdens het carnavalsseizoen, wanneer Tiana een feest organiseert voor de mensen van New Orleans. Ze ontdekt dat haar feest een belangrijk ingrediënt mist en heeft onze hulp nodig om het te vinden. Op Tiana's Bayou Adventure gaan we met Tiana en Louis op reis naar de bayou, waar ze allerlei onverwachte nieuwe vrienden ontmoeten die een speciale rol te spelen hebben op het feest.

De attractie krijgt een geheel nieuwe look en feel. Bovendien combineren Imagineers beproefde technieken met de nieuwste technologie om dit als een geheel nieuwe attractie te laten voelen.

Daarnaast werd aangekondigd dat getalenteerde stemmen uit de film hun rol in de attractie zullen hernemen, waaronder Bruno Campos als prins Naveen, Michael Leon Wooley als Louis, Jenifer Lewis als Mama Odie en de enige echte Anika Noni Rose als prinses Tiana. Dit is vooral opwindend nieuws omdat muziek een groot deel van de ervaring op Tiana's Bayou Adventure zal zijn.
Artist Concept voor: Eudora's Chic Boutique Met Tiana's Gourmet Secrets


Nieuwe winkel – Eudora’s chique boetiek met Tiana’s gastronomische geheimen – opent op 20 september in Disneyland Park
In het Disneyland-park vindt Tiana's Bayou Adventure plaats op New Orleans Square, wat de mogelijkheid biedt om nog meer Tiana-verhalen te vertellen.

Op 20 september 2022 wordt een geheel nieuwe winkel geopend op New Orleans Square in Disneyland, genaamd Eudora's Chic Boutique featuring Tiana's Gourmet Secrets. Tiana werkt samen met haar getalenteerde naaistermoeder Eudora om dit fantastische winkeltje te openen, met accessoires om meesterlijke gerechten in Orleans-stijl te creëren en te serveren en meer.
Logo voor Disney100 Celebration in Disneyland Resort


Disney100 Celebration in Disneyland Resort begint eind januari 2023
In Disneyland Resort begint eind januari 2023 het Disney100-jubileumfeest met speciale tijdelijke vieringen die het hele jaar door plaatsvinden. The Happiest Place on Earth krijgt een nieuw met platina doordrenkt decor, nieuwe sprankelende looks voor Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden, speciaal eten en drinken en nog veel meer.

Gasten van Disneyland Resort zullen versteld staan ​​van twee geheel nieuwe nachtelijke spektakels: "World of Color - One" in het Disney California Adventure park en "Wondrous Journeys" in het Disneyland park.


"World of Color - One" viert de erfenis van verhalen vertellen die een eeuw geleden door Walt Disney is begonnen. Het zal een nieuw verhaal vertellen over hoe een enkele actie, zoals een druppel water, een rimpeling veroorzaakt die kan uitgroeien tot een golf van verandering. Het brengt enkele van de meest moedige, liefdevolle en inspirerende personages op nieuwe manieren tot leven. De show zal ook een nieuw origineel nummer bevatten, "Start a Wave".


En in Disneyland Park zal Walts oorspronkelijke magische koninkrijk een prachtig canvas worden met 'Wonderlijke reizen', een nieuw nachtspektakel dat het wonder in ons allemaal zal doen ontbranden. Het bevat knipogen naar alle 60 Walt Disney Animation Studios-films tot nu toe, en neemt ons mee op een reis vol kunstzinnigheid, muziek, verhalen vertellen en hart. Het zal voortbouwen op de state-of-the-art projectie-effecten van het park, waarbij Main Street, U.S.A., Sleeping Beauty Castle, de façade van "it's a small world" en de Rivers of America verandert in een artist's canvas dat karakters tot leven brengt. leven overal om je heen terwijl vuurwerk in de lucht danst. "Wondrous Journeys" zal ook een ongelooflijk nieuw nummer bevatten, "It's Wondrous", dat fans van de D23 Expo vandaag voor het eerst hoorden!
Mickey Mouse in "Magic Happens"-parade


Bovendien zal in het voorjaar de langverwachte terugkeer van de "Magic Happens"-parade debuteren in het Disneyland-park. We kijken ernaar uit om nog veel meer details te delen over hoe Disneyland Resort de komende weken en maanden het 100-jarig jubileum van het bedrijf zal vieren.Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 13 september 2022 07:56