Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adventureland Treehouse in Disneyland Park (VS) keert terug in 2023

november 15, 2022 131
We weten dat fans van Disneyland Resort graag meer willen weten over de verbeteringen die komen aan de geliefde boomhut in Adventureland in het Disneyland park. Vandaag delen we graag nieuwe details met u!

Ter ere van de originele boomhut die Walt Disney en zijn Imagineers in 1962 bouwden voor de hitfilm 'Swiss Family Robinson', keert de Adventureland Treehouse geïnspireerd door Walt Disney's Swiss Family Robinson in 2023 op een frisse, nieuwe manier terug in het Disneyland Park.

De Adventureland Treehouse zal prachtige nieuwe omgevingen laten zien die zijn gecreëerd tussen de takken van een gigantische boom aan de oevers van de Jungle River, waar gasten opnieuw binnenkomen via het gigantische waterrad en de houten touwtrappen omhoog, omhoog, omhoog in de takken volgen.Hier vind je fascinerende kamers die de familie in dit nieuwe verhaal voor elkaar heeft gemaakt. Van  de muziekkamer van de moeder (zoals afgebeeld in de concept art hierboven) en de natuurkamer van de jonge zonen tot de zolder van de astronoom van de tienerdochter, alle dingen zijn gemaakt van gevonden voorwerpen, natuurlijke hulpbronnen en pure vindingrijkheid.

Voor degenen die liever op het vasteland blijven, zal op de benedenverdieping een ingenieuze keuken en eetkamer te zien zijn, samen met de kunststudio van de vader, met handgetekende schetsen en schilderijen van elk van de kamers.

Walt Disney Imagineers zijn hard aan het werk en verheugd om deze klassieker op een frisse manier terug te brengen, vol magie, betovering en verwondering. Wie wil er nou niet in een boom in Disneyland wonen?!

We kijken ernaar uit om een ​​openingsdatum en meer details te delen over de nieuwe Adventureland Treehouse die in de toekomst naar Disneyland Park komt.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 15 november 2022 07:31