Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lunar New Year Celebration en Disney California Adventure Food & Wine Festival keren in 2023 terug naar Disney California Adventure Park (VS)

november 22, 2022 351
We zijn verheugd om te delen dat onze tijdelijke festivals begin 2023 terugkeren naar het Disneyland Resort! De nieuwe Lunar New Year Celebration en het Disney California Adventure Food & Wine Festival zijn volgend jaar terug, met het opwindende entertainment en culinaire klassiekers waar je van houdt, plus veel nieuwe aanbiedingen om van te genieten in het Disney California Adventure park (en daarbuiten)!


De viering van Lunar New Year Celebration vindt plaats van 20 januari tot en met 15 februari 2023 en het Disney California Food & Wine Festival loopt van 3 maart tot en met 25 april 2023. Je wilt al het plezier niet missen!


Chinees nieuwjaar, 20 januari – 15 februari 2023
Moge gezondheid, geluk en voorspoed de jouwe zijn! Disney California Adventure park zal het nieuwe maanjaar inluiden met een vrolijk eerbetoon aan de Chinese, Koreaanse en Vietnamese culturen met een multicultureel feest vol gunstige wensen voor het nieuwe jaar. In 2023 vieren we het Jaar van het Konijn. De Chinese dierenriemkalender speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van de tradities, feestdagen en gerechten die in Aziatische gemeenschappen over de hele wereld worden genoten. In de Chinese cultuur heeft het konijn de unieke eigenschap dat het wacht op een geschikt moment en dan in actie komt. Meer dan enig ander dierenriemdier symboliseert het konijn geluk. We zullen ook de Vietnamese dierenriemkalender erkennen tijdens de viering van het nieuwe maanjaar, dat 2023 markeert als het jaar van de kat.

"Mulan's nieuwe maanjaar processie"
Het middelpunt van de viering is "Mulan's Lunar New Year Procession", een levendige uitvoering georganiseerd door Mulan en Mushu, met tientallen pittige parade-artiesten die familie, vriendschap en het potentieel voor een fortuinrijk nieuw jaar eren. In 2023 zal de processie worden uitgebreid door heel Disney California Adventure langs de paraderoute van Paradise Gardens door Hollywood Land.

Het culinaire landschap zal ook uitbreiden, met de toevoeging van twee nieuwe Lunar New Year-marktplaatsen: Bamboo Blessings en Wrapped with Love. Ze zullen zich aansluiten bij de terugkerende marktplaatsen, waaronder Lucky 8 Lantern, Prosperity Bao & Buns, Red Spice Traders en Longevity Noodle Co. Met de terugkeer van de populaire Sip and Savor-pas kun je ervoor kiezen om je een weg te banen door zes overheerlijke food & non -selecties alcoholische dranken van deelnemende marktplaatsen en eetlocaties.*

"Hurry Home - Lunar New Year Celebration" keert ook terug, gepresenteerd voorafgaand aan "World of Color." Deze hartverwarmende nachtelijke watershow vertelt het verhaal van de zoektocht van een kleine lantaarn om zich te herenigen met familie voor de jaarlijkse viering van geluk en fortuin. Tijdens het feest kun je de Disneyland-app bekijken voor aanvangstijden.

Je zult genieten van nog meer nieuwe maanjaarvieringen met gezinsvriendelijk plezier, waaronder knutselen, demonstraties van Chinese kalligrafie en de Lucky Wishes Wall, waar gasten hun hoop voor de toekomst/het komende jaar kunnen delen. Bovendien zijn er extra smakelijke lekkernijen en festivalitems verkrijgbaar bij Paradise Garden Grill en Lucky Fortune Cookery.

Ook terugkerend vanaf 20 januari, krijg je Raya opnieuw te zien, uit de Disney Animation-film "Raya and the Last Dragon". Onder een bladerdak diep in het hart van Redwood Creek Challenge Trail kun je de heldhaftige Raya tegenkomen, nieuwe vrienden begroeten en op bezoek komen uit de pas herenigde landen van Kumandra.


Disney California Adventure Food & Wine Festival, 3 maart – 25 april 2023
Het Disney California Adventure Food & Wine Festival, favoriet bij fijnproevers, biedt opnieuw het beste van wat Californië te bieden heeft! Dit festival omvat 12 festivalmarkten met zoete en hartige gerechten, samen met creatieve cocktails, bier, wijn en smakelijke non-alcoholische dranken. De beste manier om van het eten van het festival te genieten, is met een Sip and Savor-pas, die ook voor dit festival te koop is!*

Daarnaast vinden gasten nog meer festival-geïnspireerde gerechten in geselecteerde restaurants in Disney California Adventure en speciale items zullen ook te zien zijn in het Downtown Disney District en in de Hotels van Disneyland Resort.


Disney California Adventure Food & Wine Festival - "Alice's Wonderland Bakery Unbirthday Party"
Gezinsvriendelijk entertainment keert ook terug naar het Disney California Adventure Food & Wine Festival met optredens van de Jammin' Chefs, Chef Goofy, en de show "Alice's Wonderland Bakery Unbirthday Party". Daarnaast is er nog meer opwindend entertainment te zien op de Palisades Stage en de muziektent in Paradise Gardens.

Gasten van alle leeftijden zullen ook genieten van ambachten, gratis culinaire demonstraties in het weekend en artiestenevenementen en signeersessies.

Soarin' Over Californië
Bovendien keert Soarin' Over California voor een beperkte tijd terug tijdens het festival! Deze geliefde attractie viert de schoonheid en het wonder van de Golden State, van de iconische Golden Gate Bridge in San Francisco tot de beukende golven in Malibu.

En voor degenen die hun Disney California Adventure Food & Wine Festival-ervaring naar een hoger niveau willen tillen, zijn er extra boekbare kenmerkende evenementen** om je kennis over wijn, bier en sterke drank uit te breiden. Voor een echt luxe ervaring zijn de levensgenieters van dit jaar Carthay Circle Winemaker Receptions, Trader Sam's Mixology Seminars en GCH Craftsman Grill mixology seminars en een Grand Tasting-evenement in het Disneyland Hotel.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 22 november 2022 07:49