Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

10 Mickey-tekenfilms om te bekijken voordat je Mickey & Minnie's Runaway Railway in Disneyland( VS) ervaart

februari 27, 2023 490
Mickey & Minnie's Runway Railway is nu geopend in het Disneyland Park en oh jee, de rij staat vol met Mickey Mouse cartoon Easter Eggs en verrassingen om elke hoek!

Weetjes
Mickey & Minnie's Runaway Railway in Disneyland Park is officieel geopend op 27 januari 2023
De attractie vindt plaats in het El CapiTOON Theater in Mickey's Toontown - een land exclusief voor het Disneyland Resort
In de wachtrij staat een speciale tentoonstelling gemaakt door de Toontown Hysterical Society met kostuums en rekwisieten uit populaire Mickey Mouse-films, korte films en tv-series.

10 Mickey-tekenfilms om naar te kijken, zodat je beter kunt genieten van de creatieve details van Mickey en Minnie's Runaway Railway-wachtrij in Disneyland Park.


Steamboat Willie (1928)
Een van de eerste kamers die je betreedt, toont enkele van de meest iconische rekwisieten uit Mickey Mouse's geschiedenis van korte films en films - het meest opvallend is het roer van de stoomboot uit 'Steamboat Willie'. Ga je gang en probeer het eens!
Waar te zien: Geniet van Mickey Mouse's debuuttekenfilm, "Steamboat Willie", op Walt Disney Animation Studios YouTube, Disney.com en Disney+ en zie wat Walts kleine held tot een filmster maakte.
Sorcerer’s Apprentice – Fantasia (1940)
Een van de meest herkenbare en grootste weergaven van rekwisieten is afkomstig van de korte "Sorcerer's Apprentice" die te zien is in de volledige speelfilm "Fantasia". Ik raad ten zeerste aan om de tijd te nemen terwijl je door dit gedeelte van de wachtrij gaat; er zijn zoveel leuke rekwisieten om van te genieten, waaronder de hoed van de tovenaar waar nog wat magie in zit. Houd uw camera's gereed!
Waar te zien: "Sorcerer's Apprentice" kan worden bekeken op Disney.com en "Fantasia" is beschikbaar om te streamen op Disney+.Lonesome Ghosts (1937)
In deze kortfilm met onverschrokken spokenjagers Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy - leden van het bureau "Ajax Ghost Exterminator" - ontmoeten ze hun match wanneer ze worden geroepen om enkele vervelende geesten uit het oude McShiver Mansion te verwijderen. Terwijl je door de kamer loopt, zie je misschien een bekende telefoon en een dressoir die worden achtervolgd door de geesten van 'Lonesome Ghosts'. Als je lang genoeg in de spiegel staart, kun je een paar verrassingen opvangen en zelfs merken dat het vliegtuig (een rekwisiet van de zwart-witte stille Mickey Mouse-korte film "Plane Crazy" uit 1928) begint te vliegen.
Waar te zien: Een gerestaureerde en geremasterde korte versie van "Lonesome Ghosts" kan worden bekeken op Mickey Mouse YouTube en Disney.com. De volledige originele versie van 9 minuten is beschikbaar om te streamen op Disney+.Mickey’s Birthday Party (1942)
Deze korte film zit boordevol muziek, dans en cakebeslag terwijl Minnie Mouse en de hele bende Mickey verrassen met een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Wist je dat Mickey en Minnie jarig zijn op 18 november 1928? Kijk uit naar zijn verjaardagstaart en outfit die te zien zijn. Maar let op! Hoewel deze cake er zeker goed genoeg uitziet om op te eten, is het slechts een rekwisiet.
Waar te zien: Een gerestaureerde en geremasterde korte versie van "Mickey's Birthday Party" kan worden bekeken op Mickey Mouse YouTube en Disney.com. De volledige originele versie van 9 minuten is beschikbaar om te streamen op Disney+.


Mickey en de bonenstaak (1947)
Een van de meer iconische scènes in de rij is de magische bonenstaak die door het plafond van de attractie uit "Mickey And The Beanstalk" breekt. In een verhaal gebaseerd op de tijdloze avonturen van "Jack and the Beanstalk", klimmen Mickey, Donald en Goofy de lucht in naar een plek waar alles enorm is - het eten, het kasteel en de angstaanjagende reus genaamd Willy, die een prachtige gouden harp bewaakt!
Waar te zien: "Mickey And The Beanstalk" kan op Disney+ worden gestreamd als een geanimeerde featurette in "Disney Fun and Fancy Free".
Pluto’s Christmas Tree (1952)
De volgende stop tijdens je tour bevat geen gewone kerstboom en kerstversieringen; dit zijn rekwisieten uit een korte film met het iconische duo Chip 'n Dale! Als je goed naar de schoorsteenmantel kijkt, zie je de kerstkaarsen waar Dale probeerde op te gaan zonder gepakt te worden door Mickey terwijl Pluto zijn best doet om te voorkomen dat de eekhoorns Kerstmis verpesten. Uiteindelijk laat deze korte film ons zien waar Kerstmis om draait: tijd doorbrengen met dierbaren en de verrassingen van het seizoen ter harte nemen.
Waar te zien: "Pluto's Christmas Tree" kan worden bekeken op Disney.com en gestreamd op Disney+.Mickey’s Christmas Carol (1983)
Nadat je kostuums van een discofeestje uit de jaren 80 hebt doorgegeven, zie je een bekend bureau en een teddybeer uit "Mickey's Christmas Carol" met veel van Mickey's vrienden - waaronder een niet-sprekende verschijning van Mr. Toad, die Mr. Fezziwig speelt.
Waar te zien: deze kerstklassieker waarin Scrooge leert de geest van het seizoen te omarmen, kan worden gestreamd op Disney+.De Prins en de Pauper (1990)
Op weg naar de jaren 90 vind je Mickey's beide outfits uit 'The Prince and the Pauper'. In dit legendarische verhaal ontmoeten twee jongens die precies op elkaar lijken elkaar toevallig en besluiten van plaats te wisselen: een bedelaar genaamd Mickey en de kroonprins. Samen moeten ze erachter zien te komen hoe ze het koninkrijk kunnen redden van de boosaardige kapitein Pete die de troon voor zichzelf wil hebben!
Mickey's Mouse-kostuums van The Prince and the Pauper in de rij voor Mickey and Minnie's Runaway Railway in Disneyland Park in Mickey's Toontown.
Waar te zien: "The Prince and the Pauper" kan worden gestreamd op Disney+.
Mickey Mouse Shorts - Potatoland (2013) Seizoen 1, Aflevering 13
Misschien wel mijn favoriete Mickey Mouse aller tijden, "Potatoland" raakt de juiste noten voor Disneyland-fans. In een hartverwarmend verhaal over vriendschap gaan Mickey en Donald aan de slag om Goofy's droom om Potatoland - een pretpark met aardappelthema - te zien uitkomen.
Als je in de buurt van de concessies in het El CapiTOON Theater staat, kun je de gigantische aardappel verkleed als "President Spud" niet missen.
Potatoland-rekwisiet van Mickey & Minnie's Runaway Railway in Disneyland stond in de wachtrij. Zoals te zien in Potatoland uit de tekenfilm Mickey Mouse-shorts
Waar te zien: "Potatoland" kan worden bekeken op Mickey Mouse YouTube en gestreamd - samen met alle afleveringen van de nieuwste "Mickey Mouse"-shorts en "The Wonderful World of Mickey Mouse" - op Disney+.


Mickey Mouse Roadster Racers (2017)
Hot rod diggity-hond! De volgende paar rekwisieten komen uit verschillende Disney Junior-series van Mickey en vrienden tekenfilms. Een specifieke serie is "Mickey Mouse Roadster Racers" met Mickey, Donald, Goofy, Minnie en Daisy die een garage runnen in Hot Dog Hills terwijl ze zich klaarmaken om te concurreren met hun transformerende roadsters in races door de stad en over de hele wereld. Ik heb persoonlijk genoten van "Mickey's Perfecto Day" met The Three Caballeros in de hoofdrol. Zet je schrap voor wat gelach!
Waar te zien: "Mickey Mouse Roadster Racers" kan worden bekeken op Disney Junior YouTube en gestreamd op de DisneyNOW-app en Disney+.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 28 februari 2023 13:44