Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

De Magie is terug in het Disneyland Resort! De themaparken plannen hun heropening op 30 april

maart 18, 2021 305
Na meer dan een jaar gesloten te zijn geweest, keert de magie eindelijk terug naar de Disneyland Resort themaparken! Het Disneyland park en het Disney California Adventure park zijn van plan om officieel te heropenen voor het publiek op 30 april, met beperkte capaciteit.

Je zal snel weer weer verwelkomd worden om te genieten van onvergetelijke attracties, geliefde Disney-vrienden te zien, te winkelen voor de nieuwste merchandise, te genieten van het wereldberoemde eten en drinken, leuke foto's te maken en speciale magische momenten te koesteren.


Maak je klaar om je favoriete attracties in beide parken opnieuw te beleven, van spannende avonturen zoals de nieuwe Star Wars: Rise of the Resistance en de Incredicoaster tot gezinsvriendelijke ervaringen zoals Peter Pan's Flight en Mater's Junkyard Jamboree. Er zal ook nieuwe magie worden onthuld, want het vernieuwde Snow White's Enchanted Wish gaat voor het eerst open voor gasten.


Personages uit favoriete Disney verhalen zullen het publiek vermaken en verrukken met verrassingsoptredens langs Main Street, U.S.A. en Pixar Pier tot speelse interacties. Geliefde personages zullen opduiken op nieuwe manieren en soms op onverwachte plaatsen met de vereiste fysieke afstand in het achterhoofd. Bepaalde ervaringen die grote groepen aantrekken - zoals parades en nachtelijke spektakels - zullen op een latere datum terugkeren.

Omdat de capaciteit van de themaparken aanzienlijk zal worden beperkt om te voldoen aan de eisen van de overheid en om de fysieke afstand te bevorderen, zal het Disneyland Resort de bezoekersaantallen beheren via een nieuw reserveringssysteem voor themaparken waarbij alle gasten vooraf een reservering voor toegang tot het park moeten verkrijgen. Om een park binnen te gaan, zijn zowel een parkreservering als een geldig toegangsbewijs voor hetzelfde park op dezelfde datum vereist voor gasten van 3 jaar en ouder. De themaparkreserveringen zullen beperkt zijn en afhankelijk van beschikbaarheid en, tot nader order, mogen alleen inwoners van Californië de parken bezoeken in overeenstemming met de huidige richtlijnen van de staat. Meer details over dit nieuwe reserveringssysteem zullen binnenkort beschikbaar zijn.
In de dagen voorafgaand aan de publieke opening op 30 april, zal het Disneyland Resort castmembers en leden van de lokale gemeenschap uitnodigen als eerste gasten na meer dan een jaar van sluiting. A Touch of Disney, de gelimiteerde ticket ervaring die uitverkocht is, zal doorgaan zoals gepland van 18 maart tot 19 april.

Gasten zullen ook de mogelijkheid hebben om te verblijven in het midden van de magie aangezien de hotels van het Disneyland Resort van plan zijn om gasten opnieuw te verwelkomen, met een gefaseerde heropening. Disney's Grand Californian Hotel & Spa is van plan te heropenen op 29 april, met beperkte capaciteit. De Disney Vacation Club Villas in Disney's Grand Californian Hotel & Spa zijn van plan om op 2 mei weer open te gaan. Disney's Paradise Pier Hotel en het Disneyland Hotel zullen op een latere datum heropenen.


De gezondheid en het welzijn van gasten en castmembers blijven een topprioriteit. Net zoals het Downtown Disney District in het Disneyland Resort heropend is met verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, zullen er operationele veranderingen plaatsvinden in de themaparken en hotels om in lijn te zijn met de richtlijnen van gezondheidsautoriteiten en onze parken over de hele wereld om fysieke afstand, verbeterde netheid en verminderd contact te bevorderen. Deze richtlijnen zijn flexibel en kunnen op elk moment worden toegepast als de situatie in de gemeenschap verandert. Met deze richtlijnen zullen vele factoren de timing bepalen van wanneer er aanbiedingen beschikbaar zijn. Castmembers zullen beschikbaar zijn om onze nieuwe procedures uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden.

Bezoek Disneyland.com regelmatig voor de meest actuele informatie, met inbegrip van toekomstige details over ticketverkoop en reserveringen en welke ervaringen momenteel beschikbaar zijn of zullen worden aangeboden.* Houd de Disney Parks Blog in de gaten voor aanvullende heropeningsdetails, die binnenkort zullen verschijnen!
*Bij heropening zullen bepaalde parken, hotels, restaurants, attracties, ervaringen en andere aanbiedingen gewijzigd of niet beschikbaar zijn, een beperkte capaciteit hebben en onderhevig zijn aan beperkte beschikbaarheid of zelfs sluiting, en parktoegang en aanbiedingen zijn niet gegarandeerd.

Bron: https://disneyparks.disney.go.com/blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)