Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Jungle Cruise voegt nieuwe personages, ondeugende dieren en schippershumor toe aan klassieke attractie

maart 21, 2021 355
Zoals we eerder dit jaar al deelden, bouwen we voort op het oorspronkelijke verhaal van de Jungle Cruise in het Disneyland park en het Magic Kingdom Park. We voegen meer humor, wilde dieren en schippersliefde toe aan de klassieke attractie en hierbovenop zal deze vernieuwde ervaring ook nieuwe personages van over de hele wereld verwelkomen.

De verbeteringen omvatten verschillende nieuwe scènes die gasten zullen ervaren langs de rivier en die allemaal met elkaar verbonden zijn. Onze wereldberoemde schippers zullen doorgaan met het delen van het unieke avontuur en de interacties die gasten verwachten op de Jungle Cruise.
De nieuwe scènes zullen de legendarische komische toon van onze schippers nog versterken, te beginnen met een safarigroep die hoog in een boom terechtkomt en daar vastzit nadat hun reis misloopt. Onverwachte scenario's onderweg zullen de jungle en de dieren als laatste laten lachen!
Voor degenen die meer willen weten, breiden we ook het achtergrondverhaal van de attractie uit rond Alberta Falls, kleindochter van de wereldberoemde Dr. Albert Falls en eigenaresse van de Jungle Navigation Company Ltd.

Jungle Cruise fans zullen haar al wel kennen, maar toeval wil dat we onlangs een kopie van een interview met Alberta Falls ontdekten dat was opgenomen in een uitgave uit 1938 van The Daily Gnus en dat gaat over haar en de wereldberoemde Jungle Cruise. We hopen dat u het leuk vindt om haar te leren kennen!
Houd onze site in de gaten voor meer details later dit jaar!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 21 maart 2021 15:09