Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Disney's Paradise Pier Hotel

april 06, 2021 69
Dit hotel met 481 kamers heeft als thema een kleurrijke "dag aan het strand" en de Californische cultuur van plezier aan zee.
Disney's Paradise Pier Hotel, dat uitkijkt over Disney California Adventure, beschikt over het grillige Disney's PCH Grill restaurant, een zwembad op het dak met cabana's en een waterglijbaan en 30.000 vierkante meter conventie- en vergaderruimte.
Disney’s Paradise Pier Hotel – 1717 S. Disneyland Drive, (714) 999-0990

Boek hier je verblijf: Disneyland Hotel


Waarom is dit Resort Hotel zo uniek ?

Accommodaties geïnspireerd door de zee
Verblijf in kamers die de ongedwongen maar elegante paviljoenhotels aan het strand van de vroege jaren 1920 weerspiegelen. Meubels en decor in een zand-en-surf-thema, elegante kunstwerken en alle moderne voorzieningen die je zou verwachten van een Disney Resort hotel maken dit perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustgevend verblijf.
Met kamers voor bijna elke grootte van gezin, selecte accommodaties in Disney's Paradise Pier Hotel bieden zelfs uitzicht op Disney California Adventure Park en het World of Color nachtelijk water-spektakel.


Zwembaden met glijbaan op het dak
Maak een plons, koel af of vang wat zonnestralen op ons panoramische zwembaddek op het dak. Het hele gezin kan genieten van een duik in de Paradise Pool of een snelle, draaiende duik van de California Streamin' waterglijbaan. De kleintjes kunnen een plons maken in het kinderbad, terwijl volwassenen die toe zijn aan een beetje rust en ontspanning kunnen loungen in de Paradise Spa whirlpool.


Dineren met characters
Deel het ontbijt met enkele van je favoriete Disney Characters tijdens Donald Duck's Seaside Breakfast in Disney's PCH Grill. En neem een snelle hap of een cocktail in de Surfside Lounge, handig gelegen naast de hotellobby.
Meer info: https://disneyland.disney.go.com/hotels/paradise-pier-hotel/dining/


The Sand Bar
Verleid uw smaakpapillen in dit eetcafé op het dak! Geniet van het gloednieuwe menu met Californische invloeden, het vernieuwde decor en het prachtige uitzicht op het terras - perfect om te ontspannen aan het zwembad, een pauze in te lassen of naar de vuurwerkshows te kijken.

Vuurwerkshow
Op bepaalde avonden kan je het vuurwerk van het Disneyland Park bekijken - en luisteren naar een live gesynchroniseerde uitzending van de opzwepende soundtrack - vanaf het zwembaddek op de derde verdieping.


Waarom verblijven in een Disneyland Resort Hotel?
Gasten met geldige themaparktickets kunnen genieten van vroege toegang tot Disneyland Park of Disney California Adventure Park en de legendarische kwaliteit en service ervaren waar Disney bekend om staat. Ontdek de voordelen van een verblijf in een hotel van het Disneyland Resort.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 07 april 2021 09:37