Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Disneyland Resort verwelkomt de eerste rekruten van de Avenger Campus op 4 juni 2021

april 09, 2021 296

Op 4 juni 2021 zal de Avengers Campus openen in Disney California Adventure, een geheel nieuw themaland om te ontdekken. Doe mee aan de rekrutering en trainingen en word een echte superheld. Gasten voelen zich een deel van de Avengers en kunnen hun dromen om een superheld te worden, laten uitkomen in deze meeslepende omgeving, die een mix is van de nieuwste technologieën en plezier voor jong en oud.

De Avengers Campus brengt ’s werelds sterkste superhelden samen om de mensheid te beschermen. Hierbij zijn ze op zoek naar nieuwe rekruten om onderdeel van het team te worden. Slinger mee met Spider-Man, probeer het meest innovatieve eten en drinken en word onderdeel van een groter universum. Kinderen en gasten van alle leeftijden zullen hun verborgen krachten ontdekken als ze oog in oog staan met hun favoriete superhelden.

Tijdens hun bezoek kunnen gasten Spider-Man in actie zien, hoog in de lucht, boven de Avengers Campus. Een acrobatisch spektakel, nog nooit eerder vertoond in een Disney Park. Ontdek WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure, waar je meegenomen wordt in een interactief avontuur. En dat is nog maar het begin van al het plezier. Gasten kunnen trainen met Black Panther en Wakanda’s bewakers, de Dora Milaje. Neem deel aan een missie om de Guardians of the Galaxy te redden van het Collector’s Fortress. Ontmoet superhelden en hun vijanden of probeer de Impossible™ Foods in de Pym Test Kitchen.

Terwijl je op de Avengers Campus rondloopt, kun je Iron Man tegenkomen in zijn nieuwe Mark 80-pantser. Ant-Man en The Wasp zullen voor de eerste keer te zien zijn in het Disneyland Resort. Doctor Strange zal zijn nieuwe rekruten mystic arts leren in het Ancient Sanctum. Black Widow, Black Panther, Thor, de Guardians of the Galaxy, Captain America en Captain Marvel zullen ook deelnemen in alle actie die de Avenger Campus biedt.Stap een heel nieuw universum binnen
De deuren van de Avengers Campus staan open voor alle Avengers, hun bondgenoten en nieuwe rekruten. Tony Stark heeft het terrein, dat oorspronkelijk één van zijn vaders Stark Industries complexen was, omgebouwd tot een plek om een nieuwe generatie superhelden te trainen.

Het verhaal gaat verder. Op de Avengers Campus vind je namelijk diverse heroïsche locaties, die elk geleid worden door een verschillende Avenger en zijn bondgenoten. Hier zullen ze hun unieke krachten, technologieën en kennis delen met de rekruten.

De eerste locatie is die van de Worldwide Engineering Brigade, beter bekend als WEB. Hier kom je uitvinders als Peter Parker tegen, die in opdracht van Tony Stark nieuwe technologieën ontwikkelt om van gewone mensen echte helden te maken. WEB is de thuis van het nieuwe WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure, de eerste Disney-attractie van deze iconische superheld.

In het hart van het land liggen de Avengers Headquarters, een iconisch gebouw waar gasten een glimp kunnen opvangen van de Avengers die in actie komen voor een veilige wereld. Een blinkende Quinjet staat al gereed op het dak.


Schiet webben met Spider-Man en ga mee met de Guardians of the Galaxy
Tom Holland neemt opnieuw de rol van Peter Parker op zich in de attractie WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure. Dit met actie gevulde avontuur neemt de gasten mee om hun kwaliteiten wat betreft het schieten van webben te testen. De missie: ga mee met Spidey en help hem de op hol geslagen Spider-Bots te vangen, voordat ze de hele Campus overhoop zetten. Tijdens hun bezoek dienen de bezoekers 3D-brillen te dragen tijdens een testrit van Parkers nieuwste uitvinding, een WEB Slinger voertuig, dat hem in staat stelt om webben te schieten zoals Spider-Man. Ervaar hoe het is om echte superkrachten te hebben.

Deze familievriendelijke attractie is een mengeling van fysieke decors en virtuele omgevingen. Ook de jongste helden kunnen deelnemen aan dit avontuur, aangezien er geen minimale lengte nodig is om in de attractie te mogen.

Hoog boven het land torent de toren van Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!, die sinds de opening in 2017 een favoriete attractie is onder de fans. Gasten zijn de hoofdpersonen in dit rockende avontuur, waarbij zij helpen om de Guardians te redden. Taneleer Tivan, beter bekend als de Collector, heeft een unieke collectie samengebracht van bijzondere voorwerpen uit de hele kosmos. Star-Lord, Gamora, Rocket, Rax en Groot zijn door het noodlot onderdeel geworden van  Tivans “collectie” en worden vastgehouden in zijn fort. Met de nodige chaos, muziek gebaseerd op de soundtracks van de film en enkele vrije vallen lukt het de Guardians waarschijnlijk wel om uit te breken.Voor de eerste keer: Ant-Man en The Wasp
Nieuwe rekruten op de Avengers Campus kunnen de helden ontmoeten, zoals Iron Man in zijn nieuwe pantser, Captain Marvel, Ant-Man en The Wasp, Doctor Strange, de Guardians of the Galaxy, Black Panther en Thor, waarvan een aantal voor het eerst te zien zijn in het park.

Rekruten kunnen trainen met de loyale bodyguards van Black Panther, de Dora Milaje. Hier zullen ze leren van de wijsheid van Wakanda. Okoye, de leider van de Dora Milaje, zal haar debuut maken in een Disney Park tijdens de training.

Ontdek de begroeide ruïnes van het Ancient Sanctum. Leer hier over de mysterieuze geheimen van Doctor Strange en zie oude en magische artefacten. Doctor Strange zal zijn rekruten trainen met mystieke krachten door dit Ancient Sanctum tot leven te brengen met sterke betoveringen. In de avond gloeit het Ancient Sanctum helemaal op, met levendige kleuren en lichten.


Pym Particles produceert kleine traktaties
Wanneer je hongerig bent en het tijd is voor een pauze tussen al je heldendaden, dan kun je terecht bij de diverse restaurants en eetgelegenheden.


Pym Test Kitchen: Net zoals Ant-Man en The Wasp gebruik maken van Pym Particles om te groeien en te verkleinen, gebruikt de Pym Test Kitchen deze innovatieve wetenschap om speciale gerechten te creëren. Dit geeft Pym Test Kitchen de mogelijkheid om normaal eten te serveren op ongebruikelijke schaal, waaronder snacks om te delen, entrees en kleine traktaties. De gasten kunnen de voedingswetenschappers van Pym aan het werk zien in hun keukenlab, waarbij ze pretzels van normaal formaat zien transformeren door de quantum tunnel.

Gasten kunnen genieten van de plantaardige Impossible™ gehaktbal, zowel in groot als klein formaat, met pasta geserveerd in een enorme lepel met een kleine vork. Een andere keuze is de Pym-ini, een panini op geroosterde focaccia met vlees, kaas en marinara-dipsaus. Waarbij een glas groene Pingo Doce goed zal smaken.

Gigantische frisdrankblikjes en flesjes met kruiden zijn aan de muur bevestigd als kunst. Buiten op het terras is de ideale plek om te kijken naar de superhelden. 


Pym Tasting Lab: Naast de Pym Test Kitchen staat een groot bierblik, dat staat voor de dranken voor volwassenen die geserveerd worden bij het Pym Tasting Lab. Gasten kunnen hier verschillende biersoorten bestellen. Deze worden getapt met een speciale tap, waarmee de voedingswetenschappers het glas van onder naar boven vullen. Wie graag wat bijzonders drinkt, kan kiezen uit de unieke experimentele cocktails met Pym Particles, geserveerd met kleine hapjes.

Shawarma Palace: Fans zullen de strijd om New York nog wel herinneren, de uitgeputte Avengers namen de uitnodiging van Tony Stark aan om naar de plaatselijke shoarmatent te gaan eten. Bij het Shawarma Palace ontdekten de Avengers hun favoriete eten. Ze zijn zo gek op het eten dat ze bij het bouwen van de Avengers Campus het team van de Shawarma Palace gevraagd hebben om een tweede locatie te openen op de campus. Nu kunnen de gasten en helden genieten van een aantal favoriete gerechten, gebaseerd op shoarma. Dit kraampje biedt onder andere wraps met kipshoarma en knoflooksaus, maar gasten kunnen ook kiezen voor de Impossible™ falafel wrap.

Terran Treats: Naast de enorme verzameling bijzondere objecten van Taneleer Tivan, heeft hij ook een bijzonder menu met intergalactische snacks bij zijn voedselkraampje vlakbij de Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!. Geniet van churros met unieke smaken of een kosmische bol met een bijzondere vulling.

De nieuwste Spider-Bot prototypes
Bij de WEB Suppliers winkel kunnen gasten de beste producten vinden voor alle aspirant-leden van WEB. Zo zijn er interactieve Spider-Bots, vergelijkbaar met degene die je overal op de Avengers Campus tegenkomt. Laat de Spider-Bots lopen door de acht bewegende poten, die te besturen zijn met een afstandsbediening. Gasten kunnen hun eigen Spider-Bot aanpassen met unieke designs, gebaseerd op de diverse superhelden.

Andere onmisbare merchandise die verkrijgbaar is bij WEB Suppliers is bijvoorbeeld een rugzak om je Spider-Bot in mee te nemen. Een Spider-Man actiefiguur, die interactief werkt met de Spider-Bots, Web-shooters die tot leven komen met licht en geluid en nog veel meer Spider-Man producten.

The Campus Supply Pod is de plek waar je moet zijn voor alle officiële Avenger Campus merchandise, waaronder kleding, drinkgerei en alle benodigdheden voor superhelden.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op vrijdag 09 april 2021 13:46