Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Field Notes: Disneyland Resort Cast Members ontdekken een manier om water te besparen

april 29, 2021 148
Het Disneyland Resort is altijd op zoek naar manieren om op kostbare bronnen te besparen, vooral op water.

In deze aflevering van Field Notes komen we te weten hoe castmembers, waaronder Patrick en Kyle van het Outdoor Ventures-team, geïnspireerd werden om water te besparen op hun werklocatie. Ze bedachten een manier om gesmolten ijs aan het eind van de dag uit hun karretjes te halen en dit te delen met de schoonmaakploegen, die het vervolgens gebruiken om gebieden van het resort schoon te maken. Het water wordt ook gebruikt om waterkunst te maken (een favoriet van de gasten van het Disneyland Resort park!) tijdens de normale werkuren.

Dit proces bespaart ongeveer 450.000 gallons water per jaar wanneer beide themaparken open zijn.


Tijdens Earth Month hebben we gekeken naar de manieren waarop onze natuurbehoud- en milieuteams de magie binnen onze parken gebruiken om de wereld buiten hen te verbeteren. Field Notes van vandaag bewijst dat deze vindingrijkheid uit elke hoek van onze cast komt; en het is door die gezamenlijke ambitie dat we de meest significante impact kunnen maken - zowel als bedrijf als als gemeenschap.
Voor meer informatie over wat we doen om onze duurzaamheidsmaatregelen te bevorderen, kunt u een kijkje nemen op Disney's milieudoelstellingen voor 2030.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)