Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

First Look: Avengers Campus Castmembers komen samen in nieuwe Castkostuums

mei 10, 2021 355
Avengers Campus castmembers zijn samengekomen in Disney California Adventure park. Hun missie: Zich kleden in hun gloednieuwe kostuums terwijl ze Avengers Campus klaarmaken om op 4 juni te beginnen met het rekruteren van gasten.

"Onze castmembers spelen een unieke rol in de gastenervaring," zei Joe Kucharski, senior kostuumontwerper. "Deze kostuums zijn ontworpen om hen te helpen hun rol in dit epische verhaal te belichamen."


De castmembers in Avengers Campus nemen unieke rollen op zich en staan bekend als Campus Representatives en de kostuums die ze dragen zijn geïnspireerd op elke individuele plaats binnen de campus. Deze kostuums zijn gemaakt om cool en comfortabel te zijn, terwijl ze de gasten helpen om zich in te leven in het meeslepende verhaal van het land.


Campus Representatives in WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure en WEB Suppliers zullen stukken dragen met moderne, technische emblemen en materialen gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen met stretch voor beweging en flexibiliteit.


In de Pym Test Kitchen featuring IMPOSSIBLE zullen ze unieke kostuums aantrekken, zoals een Pym-zakbeschermer, laboratoriumjas, hoed en das. Met een knipoog naar de groeiende en krimpende wetenschap die op deze locatie wordt gebruikt om hapjes en snoepjes te maken, hebben deze kostuums een groot "Pym Particle" op de hoed en een veel kleiner patroon op de das.


Het campusuniform bestaat uit een cargo broek, een trainingsshirt en een tactisch-geïnspireerd vest die comfortabel, licht en ademend zijn, zodat de cast klaar is om elke missie aan te nemen die op hun pad komt.


In het Ancient Sanctum zijn de kostuums gelaagd in unieke stukken die een dramatisch silhouet werpen met rijke texturen en naaitechnieken geïnspireerd op de Mystic Arts.


Campusvertegenwoordigers in beide food carts in Avengers Campus zullen zich uitdossen in kleurrijke schorten - de ene geïnspireerd door klassieke New York City food carts voor Shawarma Palace en de andere geïnspireerd door de tweede ankerattractie in het land, Guardians on the Galaxy-Mission: BREAKOUT!, voor Terran Treats.

Bekijk deze video om een beter idee te krijgen van dit alles!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)