Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe avonturen wachten op de wereldberoemde Jungle Cruise en Disney Imagineers zijn aan boord met meer humor, meer wilde dieren, meer plezier

juli 11, 2021 369
Zoals u wellicht al heeft vernomen via de tamtams, zal de wereldberoemde Jungle Cruise op 16 juli weer beginnen met het boeken van officiële rondleidingen in het Disneyland park.

Alberta Falls, eigenares van de Jungle Navigation Company Ltd. bereidt zich ook voor op ontdekkingsreizigers in het Magic Kingdom Park, waar deze klassieke ervaring deze zomer compleet zal zijn. Disney Imagineers hebben aan beide kusten samengewerkt aan dit project om nieuwe personages te creëren die van over de hele wereld komen, met een uitgebreide verhaallijn en een aantal leuke verrassingen voor jou om te ontdekken.

In de video hieronder krijg je een exotisch vogelperspectief van de onverschrokken Imagineers in hun natuurlijke habitat, terwijl ze magie creëren waar wij allemaal van kunnen genieten!De "nieuwe" magie omvat nieuwe avonturen die trouw blijven aan de ervaring die we kennen en waar we van houden - meer humor, meer wilde dieren en een schippershart. In de Disney Parken blijven we zoeken naar manieren om klassieke attracties te verbeteren en de ervaring voor al onze gasten te verbeteren.

De verbeteringen omvatten verschillende nieuwe scènes en nieuwe personages van over de hele wereld - te beginnen met een safarigroep die in een boom terechtkomt nadat hun reis misloopt. U kunt rekenen op onze schippers om het unieke avontuur te delen met de grappen en leuke interacties die hen wereldberoemd maken!

Tot de officiële opening van de tour op 16 juli kunnen de Imagneers nog een beetje aan het prutsen zijn. Hier is een tip die we kregen van het dok: Disneyland schippers zijn op snelheid aan het komen in hun tramp steamers en er is een kans dat je mee kan op een vroege expeditie vanaf vandaag!

Wij denken dat je gaat genieten van de nieuwe avonturen op de Jungle Cruise!
Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 11 juli 2021 09:06