Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Herfstfavorieten keren terug naar Disneyland Resort met wonderbaarlijke magie voor alle leeftijden

juli 13, 2021 292
Oproep aan alle fans van angstaanjagend leuke familie-ervaringen... het Halloween-seizoen zal opnieuw tot leven komen in het Disneyland Resort! Van 3 sept. - 31 okt. 2021, zult u genieten van de griezelige pret van Halloween Time, in zowel Disneyland park als Disney California Adventure park.

 Je zult alle gekoesterde magie niet willen missen - van getransformeerde Halloween-thema-attracties en sightings van je favoriete Disney-personages en schurken, tot seizoensgebonden decor en verrukkelijk heerlijke traktaties. Downtown Disney District komt ook in de stemming met verrukkelijk decor, seizoensgebonden traktaties en een geheel nieuwe Halloween-thema pompoenjacht, Pluto's Pumpkin Pursuit.


In het Disneyland Park
Als je door Main Street, U.S.A. slentert, word je begroet door de bekende grijns van de Mickey Mouse jack-o-lantern en de knap uitgesneden pompoenen van het Main Street Pumpkin Festival. Disneyfiguren zullen op hun Halloweenbest op de foto gaan. Op New Orleans Square zal de Haunted Mansion Holiday een vrolijke makeover hebben van het geliefde griezelige landgoed, geïnspireerd op "Tim Burton's The Nightmare Before Christmas." En elke avond van 3 september tot 31 oktober kun je in Walt Disney's originele park genieten van een vreselijke verrukkelijke traktatie in de vorm van "Halloween Screams," een bovennatuurlijke projectie en special effects show. In het weekend gaat "Halloween Screams" de lucht in en versterkt het onheil met vuurwerk.*


In het Disney California Adventure Park
In de ban van Oogie Boogie worden favoriete attracties omgetoverd voor het Halloween seizoen. In Cars Land wordt Radiator Springs Radiator Screams, waar de bewoners hun huizen versieren voor een unieke Haul-O-Ween make-over en de attracties transformeren. Mater's Junkyard Jamboree wordt Mater's Graveyard JamBOOree, en Luigi's Rolickin' Roadsters verandert in Luigi's Honkin' Haul-O-Ween. De voorgevel van Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! zal schitteren als de attractie 's nachts verandert in Guardians of the Galaxy - Monsters After Dark, met een spannend Halloween-avontuur vol griezelige wezens en spannende drops. In Buena Vista Street zullen Mickey Mouse en zijn vrienden er weer helemaal tegenaan gaan met ouderwetse Halloweenkostuums. Seizoensgebonden decoraties dragen bij aan de Halloweensfeer in Buena Vista Street. Vergeet niet een griezelige selfie te nemen voor het 10 meter hoge standbeeld van de Headless Horseman die zijn jack-o-lantern hoofd naar de hemel houdt.


Plaza de la Familia
Beleef ook in Disney California Adventure park de terugkeer van Plaza de la Familia in Paradise Gardens van 3 sept. - 2 nov. Deze meeslepende, beperkte viering is geïnspireerd op de traditie van Dia de los Muertos, met opwindend live entertainment, feestelijk eten, ambachten en interactieve ervaringen. Verschillende keren per dag kun je genieten van "A Musical Celebration of Coco", een dynamische straatshow ter ere van Disney en Pixar's "Coco" en de eeuwige banden van een familie. U zult ook worden getrakteerd op Mariachi muziek in Paradise Gardens Bandstand, The World of Coco, een suggestieve kunsttentoonstelling, een fotomoment met een met de hand geanimeerde figuur van Miguel uit "Coco", evenals de iconische Arbol de la Vida (Boom van het Leven) fotolocatie en herinneringenmuur.


Oogie Boogie Bash – Een Disney Halloween Party
Nog meer opwindend griezelig nieuws! Op 25 geselecteerde avonden, van 9 september tot 31 oktober, zal het aparte ticket, na sluitingstijd Oogie Boogie Bash - A Disney Halloween Party het familieplezier tijdens Halloween nog verhogen. Op Oogie Boogie Bash, kunnen kinderen en gasten van alle leeftijden trick-or-treaten door het park in hun favoriete Halloween kostuums en zowel griezelige als fantastische personages ontmoeten. Op dit evenement met beperkte capaciteit kun je Disney California Adventure park op een unieke manier ervaren, met exclusieve aanbiedingen zoals traktaties, "Frightfully Fun Parade," Villain's Grove op de Redwood Creek Challenge Trail, "Mickey's Trick & Treat" show en nog veel meer. Tickets voor Oogie Boogie Bash gaan in de verkoop vanaf dinsdag 13 juli 2021 (niet vroeger dan 18 uur) op Disneyland.com/OogieBoogieBash.**

Er is plezier voor elke ghoul of goblin om van te genieten. We hopen je deze herfst te zien in het Disneyland Resort!

* Voorstellingen zijn onderhevig aan verandering of annulering, ook door het weer.
**Het aantal beschikbare tickets is beperkt en alleen geldig voor de specifieke datum en uren van het evenement. Beperkt tot acht (8) tickets per persoon, per datum van het evenement. Geen tickets vereist voor gasten van 2 jaar en jonger. Tickets worden niet terugbetaald en mogen niet worden doorverkocht of overgedragen voor commerciële doeleinden. Kostuums zijn onderworpen aan Disney-richtlijnen en mogen niet hinderlijk of aanstootgevend zijn; raadpleeg de richtlijnen voor kostuums voor speciale evenementen op https://disneyland.disney.go.com/faq/parks/dress voor beperkingen. Aanbieding en evenement zijn onderhevig aan beperkingen, verandering of annulering zonder voorafgaande kennisgeving.

Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)