Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe jaarkaarten voor Disneyland Resort Anaheim

augustus 04, 2021 287
Disneyland Resort Anaheim introduceert Magic Key-programma ter vervanging van AP-programma

Een nieuw gastgericht aanbod met keuze, flexibiliteit en waarde.
 Legacy Passholders hebben met spanning gewacht om te horen hoe ze de Disneyparken op nieuwe en frequente manieren kunnen bezoeken; en bezoeken op een manier die is ontworpen voor de gasten van vandaag die ook past bij hun individuele behoeften. Vandaag deelde Disneyland Resort de volgende evolutie van het Disneyland Resort Jaarkaart-programma, dat werd geïnformeerd en gevormd door uitgebreid consumentenonderzoek en feedback van gasten en fans.

Het Magic Key-programma is een nieuw, gastgericht aanbod dat keuze, flexibiliteit en waarde zal leveren voor parktoegang, speciale toegang tot unieke ervaringen, waardevolle besparingsmogelijkheden en nog veel meer. Er zullen vier opties van Magic Key passen zijn, om de gasten en hun gezinnen keuzes te bieden die passen bij verschillende behoeften en levensstijl voorkeuren voor hoe zij het Disneyland Resort willen bezoeken.

Hier is een kort overzicht over de verschillende Magic Key passen met meer informatie op Disneyland.com:


Reserveringssysteem
Het reserveringssysteem is een hoeksteen onderdeel van het Magic Key programma als onderdeel van de inspanningen om te helpen een geweldige ervaring te bieden aan alle gasten. Magic Key houders zullen geavanceerde reserveringen maken om te genieten van Disneyland park en Disney California Adventure park op beschikbare data, en in staat zijn om een bepaald aantal komende reserveringen vast te zetten (afhankelijk van het type pas).

Extra aanbiedingen en voordelen
Magic Key houders zullen toegang hebben tot een reeks van speciale aanbiedingen en vele functies, zoals waardevolle besparingsmogelijkheden voor merchandise en eten & drinken. Het hele jaar door kunnen ze ook genieten van speciale voordelen zoals een speciale eetervaring en aangepaste menu's op het Magic Key terras, speciale aanbiedingen op festivals enkel voor Magic Key houders, een feestmaand voor Magic Key houders, plus andere unieke verrassingen!

Wat meer is, er is een geheel nieuw Magic Key-portaal op de Disneyland-app om in de toekomst nog meer rechtstreeks in contact te komen met de gemeenschap van Magic Key-houders.

Wees een van de eersten
Voor een beperkte tijd, zullen de charterleden gevierd worden die Magic Key houders worden binnen de eerste 66 dagen (zoals het 66ste jubileum van Disneyland Resort). Deze gasten zullen een speciaal welkomstpakket ontvangen met unieke items zoals een premium pin, feestelijke button, magneet, en nog veel meer! Plus, Magic Key houders die Disneyland park binnengaan zullen ook voor een beperkte tijd gevierd worden met toegang tot  Starcade in Tomorrowland (die begint op 1 september), waar ze kunnen genieten van oplaadstations, een speciaal fotomoment, en andere leuke verrassingen.

Kopen van een Magic Key Pass
Vanaf 25 augustus 2021 (niet eerder dan 10 a.m. PT), zullen gasten in staat zijn om hun gewenste Magic Key pass type te kopen. Hun eerste mogelijkheid om een bezoek aan Disneyland park of Disney California Adventure park te "ontgrendelen" met een themapark reservering zal diezelfde dag zijn!

Een maandelijkse betaling plan uitsluitend voor Californië bewoners * zal worden aangeboden-dat blijft een prioriteit voor onze gasten van Disneyland Resort. Magic Key passen beginnen zo laag als $ 399 of $ 19/maand voor 12 maanden** (voor inwoners van Zuid-Californië, en na een aanbetaling).

Gasten zullen in staat zijn om hun Magic Key pas te kopen en te beheren via Disneyland.com en de Disneyland app, waar ze in staat zullen zijn om toegang te krijgen tot een interactieve toegangskalender voor hun pas type om de beschikbaarheid van reserveringen te bekijken en hun themapark reserveringen te boeken.

Buitengewone tijd om te bezoeken
Walt Disney World zal de nieuwe Jaarpassen verkoop ook beschikbaar stellen in de tijd voor de start van de 50e verjaardag viering! Walt Disney World Resort zal aanvullende informatie en details later deze maand delen
Beoordeel dit item
(0 stemmen)