Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Walt Disney Company maakt zich klaar om 100 jaar wonder te vieren ook in Disneyland Paris!

november 04, 2022 443
Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company op 16 oktober 2023 worden de gasten de hele dag getrakteerd op een uniek entertainmentprogramma, karakteroptredens en exclusieve Disney-activiteiten. Na 16 oktober zullen er in Disneyland Paris nog meer, nooit eerder vertoonde exclusieve activiteiten plaatsvinden als onderdeel van de Disney100-vieringen.

We bereiden ons voor om 100 Years of Wonder te vieren!
Terwijl Disneyland Paris de festiviteiten van zijn 30e verjaardag voortzet, hebben we ook nog een belangrijke mijlpaal in het verschiet, want The Walt Disney Company zal binnenkort 100 Years of Wonder vieren! 🎂 Dit historische feest komt op verschillende manieren tot leven in ons resort, te beginnen met een exclusief moment tijdens ons oudejaarsfeest en gevolgd door een jaar vol verrassingen.

Om precies te zijn, op 16 oktober 2023, de officiële datum van het honderdjarig bestaan van het bedrijf, worden gasten de hele dag door getrakteerd op een uniek entertainmentprogramma, karakteruitvoeringen en exclusieve Disney-activiteiten! Maar bekijk voor nu de lancering van de festiviteiten in Londen vorige week, met een speciaal optreden van Disneyland Parijs, dat je een geweldig eerste idee geeft van hoe geweldig de komende 100e vieringen zullen zijn!

Tickets voor het oudejaarsfeest, of voor 16 oktober 2023, zijn nu verkrijgbaar via www.disneylandparis.com.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)