Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Halloween Frights en lekkernijen wachten op je in Shanghai Disney Resort

oktober 13, 2022 483
Halloween van nu tot 4 november 2022 kunnen gasten van Shanghai Disney Resort een waanzinnig leuke tijd tegemoet gaan. De geliefde Donald's Halloween Treat Cavalcade keert terug naar de paraderoute naast een assortiment angstaanjagend lekker eten, ontmoetingen met schurken en meer!

Kom in de sfeer van het seizoen waar een betoverend decor met Halloween-thema het resort transformeert met pompoenen, met spinnenweb verstrengelde decoraties en de Donald Duck-vormige bloemen. Mickey en zijn vrienden zullen samen met Duffy en zijn vrienden klaar zijn voor het seizoen, gekleed in hun beste Halloween-kostuums, klaar voor angstaanjagende leuke ontmoetingen met gasten.


Als de schemering valt, zullen gasten zich vergapen aan het plezier dat Donald's Halloween Treat Cavalcade met zich meebrengt. En daar houdt het feest niet op - jonge Halloween-enthousiastelingen kunnen hun hart ophalen op Tomorrowland's Pepsi E-Stage, in het "This IS Halloween"-dansfeest. Disney Villains verschijnen af en toe op het kasteelbalkon en aan de andere kant van het park! De nachtelijke vieringen met een knaller worden afgesloten met de Halloween Villains Fireworks-show - maak je klaar om onder de indruk te zijn van het prachtige vuurwerk (alleen beschikbaar van 28-31 oktober).

Voor fans van de populaire Disney- en Pixar-film "Coco", van 11 oktober tot 11 november, keert het populaire themagebied "Coco" terug. Familie en vrienden kunnen met Miguel meezingen op Adventure Isle, waar alle gasten magische en muzikale avonturen te wachten staan!


Halloween is niet hetzelfde zonder decadente goodies met Halloween-thema. Gasten kunnen een bezoek brengen aan het CookieAnn Bakery Café voor heerlijke taarten waarvan alle gewone stervelingen gaan kwijlen. Geniet van herfstwaardig ijs met pompoensmaak terwijl je door het park loopt voor een extra dosis herfstsmaken. En voor degenen die een stukje van de magie mee naar huis willen nemen, kan dat nu met de herfstmerchandise-serie met een reeks geliefde Disney-personages.

Wat de reden ook is dat je een Halloween-fan bent, er is voor elk wat wils in Shanghai Disney Resort. Beleef Halloween-sensaties met je dierbaren en maak herinneringen die je een leven lang meegaan!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 13 oktober 2022 09:41