Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Shanghai Disney Resort onthult attractiedetails, eetervaringen en meer voor Zootopia, een nieuw themaland

september 07, 2023 240
Het nieuws waar jullie allemaal op hebben gewacht is hier - we zijn blij om een eerste blik te kunnen werpen op alles wat er binnenkort naar Zootopia komt, dat eind dit jaar wordt geopend in het Shanghai Disney Resort.

We zijn op weg naar Destination D23 en om dit te vieren hebben we de exclusieve details over alle nieuwe ervaringen die vanuit Zootopia naar het land komen: Hot Pursuit, een gloednieuwe attractie en uniek entertainment tot merchandise en volledig Zootopified eet- en drinkervaringen - laten we er meteen in duiken!Zootopia: Hot Pursuit Attraction
Maak je klaar om een beginnend politieagent te worden bij de politie van Zootopia (ZPD)! De inwoners van Zootopia spelen zich af na de tijdlijn van de Walt Disney Animation Studios-film en maken zich op voor een groot concert ter ere van Zootopia Day met Gazelle.Wanneer u de ZPD binnenloopt voor oriëntatie, wordt u begroet door agent Clawhauser. Plots klinkt er een alarm en word je meegenomen naar een noodbriefing van Chief Bogo, waar je hoort dat Gazelle is ontvoerd - op de dag van het verwachte concert!


Ontmoet en communiceer met veel van je favoriete personages uit Zootopia
Er wachten unieke live-entertainmentervaringen, waardoor Zootopia van Disney Animation en zijn bewoners tot leven komen! Vang een glimp op van veel van je favoriete personages, waaronder Fru Fru en haar vader Mr. Big, samen met Koslov de ijsbeer, Flash de luiaard, Yax de jak, Duke Weaselton de wezel en zelfs de familie Hopps die met elkaar lijken te communiceren zichzelf (en soms zelfs met jou!)

Je kunt ook een selfie maken met Judy Hopps en Nick Wilde bij het Zootopia Recruitment Station. Wie wil er nou niet met dit leuke duo op de foto?!Bekende lekkernijen en winkels wachten op u
Wij willen alles uitproberen wat Zootopia te bieden heeft! Er wachten zoveel heerlijke Zootopified-voedsel- en drankaanbiedingen in Jumbeaux's Cafe, een ijssalon die fans van de film misschien herkennen.Geniet van een zoete maar scherpe Disney Zootopia-ijslolly in de vorm van een poot, zoals te zien in de film van Walt Disney Animation Studios, pak een chocolademarshmallow om je parkavonturen van brandstof te voorzien, of probeer de favoriete donuts van agent Clawhauser!Nadat u uw smaakpapillen heeft verwend, kunt u lekker gaan winkelen. Ga naar Fashions by Fru Fru, eigendom van resident fashionista Fru Fru, vlak bij de ingang van Mane Street. Koop de perfecte cadeaus voor familie en vrienden uit honderden producten met verschillende thema's, waaronder de Zootopia Cute-collectie en leuke nieuwe hoofddeksels, kleding, accessoires en meer. In de winkel vind je ook twee speciale ruimtes met als thema Yax en Duke Weaselton.We kunnen niet wachten tot je alles ervaart wat Zootopia in het Shanghai Disney Resort te bieden heeft! Binnenkort een primeur over dit meeslepende nieuwe land.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 07 september 2023 14:22