Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zootopia in Shanghai Disney Resort opent op 20 december 2023

december 04, 2023 278
Van attracties tot restaurants, merchandise en meer: wij hebben de complete gids voor Zootopia voor je.

  
Welke attracties zijn er in Zootopia?
De belangrijkste attractie in het land, Zootopia: Hot Pursuit, nodigt je uit om samen met agenten Judy Hopps en Nick Wilde een beginnende politieagent te worden. Hier ga je over de iconische terreinen van Zootopia, glijdend over het ijs van Tundratown, op jacht naar voortvluchtigen door de straten van Sahara Square, en deel je een ontmoeting die te dichtbij is voor comfort in Mystic Springs Oasis, allemaal op jacht naar Bellwether en haar bende om Gazelle op te sporen.

Niet alleen kun je je favoriete personages als nooit tevoren ervaren via een nieuwe generatie Audio-Animatronics-figuren, maar de actievolle attractie maakt ook gebruik van een combinatie van toonaangevende technologieën met een trackless ride systeem.Waar kun je eten bij Zootopia?
Jumbeaux's Café
In dit grillige café kun je een verscheidenheid aan lekkernijen vinden, waaronder chocolademarshmallows en de favoriet van officier Clawhauser: The Big Donut.Zootopia-markt
Permanent geparkeerd in de straten van Zootopia, biedt een cluster van vier kleurrijke eetkraampjes een verscheidenheid aan lekkernijen voor het Zootopia Dagconcert! Pak een verfrissend drankje van Slothful Slurps, probeer popcorn met maïssmaak bij Hopps Family Farm of geniet van zoete suikerspin bij de Cottonball Candy-kar. Jumbeaux heeft hier ook een pop-upwagentje waar je de smakelijke, kenmerkende bevroren pootvormige Disney Zootopia Pawsicle kunt pakken.Waar kun je Judy Hopps, Nick Wilde en meer ontmoeten?
Zootopia Park-appartementen
Als je een glimp wilt opvangen van een aantal favoriete Zootopia-personages, dan is ‘Disney Zootopia Comes Alive’ precies wat je zoekt! Iedereen, van Fru Fru tot haar vader Mr. Big, samen met Koslov de ijsbeer, Flash de luiaard, Yax de jak, Duke Weaselton de wezel en zelfs de familie Hopps zullen gedurende de hele periode met elkaar (en soms zelfs met jou!) communiceren.


Wervingscentrum van de politie van Zootopia
Agenten Nick Wilde en Judy Hoops staan klaar om je te begroeten bij het Zootopia Police Department Recruitment Center! Nick draagt zelfs een geheel nieuwe outfit.


Waar vind je Zootopia-merchandise?
Mode van Fru Fru
Fashions by Fru Fru is eigendom van de fashionista Fru Fru en ligt bij de ingang van Mane Street. Hier kun je de perfecte cadeaus kopen om mee naar huis te nemen voor familie en vrienden, met honderden opties geïnspireerd op de film!


Zootopia is een van de meest meeslepende landen tot nu toe in het Shanghai Disney Resort en we kunnen niet wachten tot het op 20 december wordt geopend in het Shanghai Disney Resort!
Afbeelding
Op onze YouTube abonneren
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 04 december 2023 09:36