Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een nieuwe Space Mountain komt naar Tokyo Disneyland in 2027

april 29, 2022 766
Eerder kondigde Tokyo Disney Resort aan dat de klassieke Space Mountain attractie, een favoriet van de gasten sinds Tokyo Disneyland opende in 1983, zal worden gesloten voor een grote renovatie van Tomorrowland die begint in 2024.

Tegen 2027 zal het nieuwe gebied een nieuw herbouwde Space Mountain attractie zien, met behoud van het oorspronkelijke concept als een spannende indoor coaster die gasten meeneemt op een hogesnelheidsreis door de ruimte, maar zal verbeterde prestaties en meeslepende speciale effecten bevatten. Deze zullen de gasten nog meer sensatie geven tijdens hun reis en zullen zorgen voor een grotere verbinding tussen de aarde en het universum.

Walt Disney Imagineering Producer Kathleen Davis: "Ik vind het geweldig om deze attractie aan de gasten te introduceren. Het is niet alleen een geheel nieuwe attractie-ervaring, maar het verhaal heeft ook zo veel emotie. In de wachtrij en tijdens de rit zien we onze verbondenheid met onze planeet en krijgen we een nieuw perspectief op hoe bijzonder onze planeet is in het hele universum. Het is een achtbaan met zowel spanning als hart."

De nieuwe Space Mountain komt naar Tokyo Disneyland in 2027
In aanvulling op de attractie, zal een geheel nieuw plein in Tomorrowland een toekomst vertegenwoordigen waar mensen in harmonie zijn met de natuur. Het zal gasten ook plekken geven om te rusten en te ontspannen, terwijl ze genieten van verschillende iconen en ontwerpelementen die een gevoel van hoop voor de toekomst zullen creëren. 's Avonds kunnen gasten genieten van licht- en geluidseffecten die hun ervaring in dit nieuwe gebied nog verder zullen versterken.

"Met het overkoepelende verhaal van het waarderen van ons huis (Planeet Aarde), maken we deze verandering om het bewustzijn te verspreiden van het zorgen voor onze Aarde en wat ze ons heeft geschonken door de tijd heen zoals we die kennen," zei Owen Yoshino, Senior Creative Director voor Walt Disney Imagineering.

Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)