Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Viering van 20 jaar Tokyo DisneySea met unieke attracties, gerechten en meer!

november 08, 2021 146
Terwijl de "Tokyo DisneySea 20th: Time To Shine!" viering voortduurt - deze markeert de 20ste verjaardag van het park - genieten cast members en gasten van spectaculaire attracties, oogverblindend entertainment en exclusieve smaken.

Tokyo DisneySea, geopend in 2001, is het eerste en enige Disney themapark dat de mythen en legenden van de zee viert. In de afgelopen 20 jaar heeft Tokyo DisneySea gasten meegenomen op epische reizen van romantiek, avontuur, ontdekking en plezier, met unieke ervaringen die nergens anders te vinden zijn.

Om deze speciale mijlpaal te vieren, willen we een kijkje nemen naar enkele fan-favoriete ervaringen. Laten we er eens induiken!


Spannende attracties: Van de Mediterranean Harbor tot Port Discovery, van Arabian Coast tot Mysterious Island en alles daar tussenin, er zijn magische avonturen te beleven in attracties doorheen het hele park!
Vaar uit om de grootste schat van allemaal te vinden op Sinbad's Storybook Voyage. Ga mee met Sinbad de zeeman en zijn trouwe tijgerwelp Chandu voor een epische reis, waarbij je "het kompas van je hart" volgt, met muziek van Disneylegende Alan Menken.

In Journey to the Center of the Earth heeft Kapitein Nemo een onbekende wereld diep onder de grond blootgelegd. Als je aan boord gaat van een uniek ondergronds voertuig, wees dan klaar voor op een avontuur dat zelfs de beroemde kapitein nog nooit heeft gezien.
In 20,000 Leagues Under the Sea kun je aan boord gaan van één van kapitein Nemo's onderzeeërs en samen met hem op zoek gaan naar de oude stad Atlantis, die lang geleden naar de bodem van de oceaan zou zijn gezonken.


Betoverend entertainment: Een bezoek is niet compleet zonder een aantal van de schitterende bezienswaardigheden en liedjes van de Tokyo DisneySea shows mee te pikken!
Geniet van swingende jazzmuziek, stijlvolle decors en fantastische optredens van Disney Friends in "Big Band Beat: A Special Treat!" Je kunt zelfs Mickey Mouse zelf zien jammen op de drums!

In "Song of Mirage*" gaan Mickey Mouse en zijn vrienden op avontuur om de Rio Dorado - de legendarische stad van het goud - op te zoeken. Met een origineel verhaal en innovatieve effecten is deze opzwepende voorstelling een lust voor het oog!


Heerlijke hapjes: Het is geen geheim dat Tokyo DisneySea een aantal van de favoriete smaken van onze gasten serveert. Met speciaal gearomatiseerde popcorn en gerechten om je smaakpapillen te verwennen, is er zoveel te proberen!  
In heel Tokyo DisneySea kauwen gasten graag op popcorn met een unieke smaak, zoals Melkchocolade, Curry, Zwarte Peper, Knoflook Garnaal en nog veel meer! Om nog maar te zwijgen van de speciaal ontworpen popcornemmers die zeker favoriete souvenirs zullen worden!

Gasten die op zoek zijn naar meer om van te genieten, kunnen in het hele park heerlijke gerechten vinden zoals de Yucatan Sausage Roll, een gekruide worst gewikkeld in smakelijk deeg, Ukiwaman, een Chinees gestoomd broodje met een garnalenpastavulling en een speciale 20e verjaardag churro op smaak gebracht met glinsterende suiker.Charmant vervoer: In het hele park kunnen gasten ook een reis ervaren die anders is dan alle andere met vervoer dat de geest en romantiek van reizen viert, zowel op het water als boven de loopbruggen van Tokyo DisneySea.
Maak een reis rond Palazzo Canals aan boord van de Venetiaanse Gondels. Deze elegante reis wordt begeleid door vrolijke gondeliers en zal zeker in de smaak vallen!
Stap aan boord van een verhoogde, elektrische trolley voor uw rit naar Port Discovery en neem de prachtige haven in u op als u reist op de DisneySea Electric Railway.

Aan boord van de DisneySea Transit Steamer Line kunnen gasten overdag genieten van een leuk avontuur op de waterweg en 's avonds van een romantische reis als de zon ondergaat over Tokyo DisneySea.


Binnenkort zal er nog meer te ontdekken zijn in Tokyo DisneySea met de creatie van een achtste themahaven, Fantasy Springs, gethematiseerd naar de werelden van "Frozen", "Tangled" en "Peter Pan". We kunnen niet wachten op deze nieuwe avonturen!

Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea zijn eigendom van en worden uitgebaat door Oriental Land Co, Ltd.
* “Song of Mirage” is tijdelijk gesloten
Beoordeel dit item
(0 stemmen)