Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Betoverende lekkernijen arriveren in Tokyo Disney Resort tijdens 'Disney Halloween'

oktober 13, 2022 641
Het is tijd om getuige te zijn van de betoverende geneugten van "Disney Halloween" in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea, vanaf nu tot en met 31 oktober.


De festiviteiten van dit jaar omvatten angstaanjagende leuke parades, betoverende hapjes, fang-tastische fotomomenten en meer. En vergeet niet je camera mee te nemen om wat herinneringen vast te leggen voor het feestelijke herfstdecor dat beide parkingangen siert en een tochtje door Toontown te maken.


In Tokyo Disneyland stort je je in de geest van het seizoen met Mickey Mouse en Disney vrienden tijdens de "Spooky 'Boo!' Parade" of betreedt de betoverende wereld van Disney Villains bij "The Villains Rockin' Halloween."


In Tokyo DisneySea staan ​​Mickey Mouse en zijn vrienden klaar om je in hun Halloween-outfit te begroeten in Mediterranean Harbor als onderdeel van "Disney Halloween Greeting" en in de Hangar Stage, de gloednieuwe show "Halloweentime with You" te zien.


Twee vakanties zijn opnieuw in botsing gekomen terwijl Jack Skellington het Haunted Mansion transformeert in Haunted Mansion "Holiday Nightmare". Op dit griezelige landgoed zien de inwoners van Halloween Town seizoensgebonden verrassingen voor dit vakantieverhaal.


Er zijn geen trucs en alleen traktaties te vinden rond Tokyo Disney Resort! Probeer een broodje vol heerlijke herfstsmaken en een lunchpakket als souvenir in Sweetheart Café of wandel door Tokyo Disneyland om vijf nieuwe speciale drankjes te vinden. Voor een maaltijd vol seizoensgebonden smaken, bestaat de volledige maaltijd van Ristorante di Canaletto uit zeevruchtensalade, pompoentaart, pasta met tonijnwang en romige rode wijnsaus met champignons. Oh, en we mogen de ster van het seizoen niet vergeten: de esdoorn-pompoen churro!

De Disney-hotels doen ook mee met het plezier met speciale drankjes en menu's - het is de perfecte manier om buiten de parken van "Disney Halloween" te genieten. Gerechten in het Disney Ambassador Hotel bevatten ingrediënten die zijn afgestemd op de smaak en kleuren van het Halloween-seizoen. En in het Tokyo Disneyland Hotel en Oceano in Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta hebben seizoenssmaken van pompoen en kastanje de menu's overgenomen.


Je zult nog een laatste Halloween-aanraking vinden om de nacht af te sluiten terwijl de lucht boven Tokyo Disney Resort ontbrandt tijdens het spectaculaire vuurwerk, "Night High Halloween." Haast je nu terug, haast je terug!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 13 oktober 2022 09:50