Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tokyo Disney Resort kondigt achtste haven aan, geïnspireerd door 'Frozen', 'Tangled' en 'Peter Pan'

oktober 28, 2022 71
We zijn verheugd om eindelijk de namen te delen van de drie meeslepende werelden die je zult ontdekken in de NIEUWE haven van Tokyo Disney Resort, Fantasy Springs, in Tokyo DisneySea: Frozen Kingdom, Rapunzel's Forest en Peter Pan's Never Land.

Geïnspireerd door de Walt Disney Animation Studios-films "Frozen", "Tangled" en "Peter Pan", zal dit onlangs uitgebreide gebied in het voorjaar van 2024 worden geopend. Naast de toch al indrukwekkende reeks hotels in het resort, zal Tokyo DisneySea Fantasy Springs Hotel zelfs een prachtig uitzicht hebben op dit uitgebreide gebied vanuit sommige kamers.


Frozen Kingdom
Na de gebeurtenissen van 'Frozen' zullen besneeuwde bergen met verschillende watervallen uittorenen boven dit schilderachtige dorp. In de verte zal Elsa's met sneeuw bedekte ijspaleis trots glinsteren als je de geheel nieuwe meeslepende wereld van Frozen Kingdom binnenstapt.Rapunzel's Forest
Praktisch een droom, je zult binnenkort "Tangled" kunnen ervaren zoals het tot leven komt in Rapunzel's Forest. De toren waar Rapunzel als kind woonde, verrijst uit de grond en kijkt uit over dit nieuwe gebied. 'S Nachts verlicht het het omliggende bos naast lampen langs de paden, een gloeiend restaurant en boothuisramen met lantaarns die aan de boten hangen.


Pan's Never Land
Je bent uitgenodigd om nooit op te groeien in Peter Pan's Never Land, waar de wereld van "Peter Pan" zich ontvouwt. Sluit je aan bij de gelederen van de Lost Kids, verken een piratenschip, dineer in een geheime schuilplaats, ga de strijd aan met piraten of bezoek Pixie Hollow, de sprookjesvallei waar Tinker Bell woont.


Tokyo DisneySea Fantasy Springs Hotel
Een dag vol avonturen in deze magische lente vraagt ​​om een ​​goede nachtrust in Tokyo DisneySea Fantasy Springs Hotel. Het zesde Disney-hotel in Japan, het ligt in de buurt van Fantasy Springs en laat deze droomwereld van het park naar het hotel doorgaan. Het zal schilderijen bevatten met Disney-prinsessen en bloemmotieven door het hele interieur van het hotel.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 28 oktober 2022 07:40