Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Christmas keert voor het eerst in 3 jaar terug naar Tokyo Disney Resort

november 17, 2022 100
Er is nergens zoiets als Tokyo Disney Resort voor de feestdagen - en voor het eerst in drie jaar keert "Disney Christmas" terug van nu tot en met 25 december in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea. Van een seizoensoptocht tot populaire winterse snacks, een betoverend decor en meer: ​​er is geen tekort aan feestelijk plezier in petto.Betreed in Tokyo Disneyland het ultieme wonderland terwijl de World Bazaar verandert in een kersttijd vol fantasie - inclusief een bijna 15 meter hoge kerstboom en een bloembed met Mickey Mouse in een kerstmanhoed. Vier langs de paraderoute het seizoen terwijl scènes van Disney-vrienden die genieten van het seizoen tot leven komen in 'Disney Christmas Stories'. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Max, Woody, Buzz, Stitch, Anna, Elsa en meer zijn allemaal van plan om hun vrolijkste uiterlijk aan te trekken terwijl ze vakantieverhalen delen.


Voor degenen die van twee vakanties in één willen genieten, ontdek nu tot en met 4 januari 2023 een verhaal over de dierbare Sandy Claws terwijl Jack Skellington het Haunted Mansion transformeert in een 'Holiday Nightmare'.Geniet bij Tokyo DisneySea van het kleurrijke decor dat Mediterranean Harbour en Waterfront Park siert. Zorg ervoor dat u bij zonsondergang de dromerige en romantische sfeer in u opneemt terwijl de lichten 's avonds aangaan. Het entertainmentaanbod is natuurlijk zowel vrolijk als helder met "Disney Christmas Greeting" op de wateren van Mediterranean Harbor en "Christmastime with You" in de Hangar Stage.


Winterfavorieten nemen de menu's rond het resort over, waaronder de populaire chocoladechurro. Probeer in Tokyo Disneyland een van de verrukkelijke speciale sets in Eastside Café en Horizon Bay Restaurant, of geniet van vakantiegerechten die worden geserveerd met 'Duffy & Friends' Winter Twinkling Town'-souveniritems in Tokyo DisneySea.

Ook de Disney Hotels vieren het seizoen met menu-items in kerstthema! Vind op ornamenten geïnspireerde desserts bij Empire Grill in het Disney Ambassador Hotel, gerechten met een kerstfeestthema in Silk Road Garden in Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta, en bij Canna in Tokyo Disneyland Hotel, gangmaaltijden zijn uitgedost in kerstkleuren.


Rondom het resort kun je je kerstinkopen opfleuren met speciale merchandise met Mickey en zijn vrienden die genieten van het seizoen, evenals 'Duffy & Friends' Winter Twinkling Town'-ontwerpen.En om de nacht af te sluiten, kun je 'Starbright Christmas' in het hele park zien terwijl de nachtelijke hemel tot leven komt met kerstmuziek en seizoensgebonden vuurwerk.

We hopen dat je fa-la-la-la-la verliefd wordt op Tokyo Disney Resort's "Disney Christmas" - net als wij! Houd de Disney Parks-blog in de gaten terwijl we de wereld rondreizen en al het feestelijke plezier in onze internationale parken delen
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 november 2022 07:49