Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tokyo Disneyland Hotel

maart 25, 2021 17603

Index

Het Tokyo Disneyland Hotel, een hotel gevuld met fantasie in Victoriaanse stijl. Wanneer je het Tokyo Disneyland Hotel binnenstapt, waan je je direct in het Victoriaanse tijdperk, echter wel met het juiste Disneygevoel. Het interieur is namelijk gevuld met Disneyverwijzingen. Verder staan de Cast Members klaar om je de welbekende Disneyservice te bieden.


Vlakbij de magie van Tokyo Disneyland
Wanneer je verblijft in het Tokyo Disneyland Hotel profiteer je zeker van het feit dat het hotel slechts op een 1-minuut durende wandeling van het Tokyo Disneyland Park is. Geen ander hotel is zo dicht bij de ingang van het park gelegen. Dus wanneer je na een volle dag in het park, vol plezier en avontuur, terug naar je hotel wil, ben je met enkele stappen stappen terug in je hotel, waar je kunt genieten van een droomverblijf.


Kamers gevuld met fantasie
Iedere kamer is prachtig, maar wie het gevoel wil krijgen te verblijven in een sprookje, kiest het beste voor een extra bijzondere kamer. Het Tokyo Disneyland Hotel heeft namelijk naast de gewone kamers, die op zich al bijzonder zijn, nog een aantal themakamers. Hierin waan je je direct in het verhaal van bijvoorbeeld Assepoester of Alice in Wonderland.

Voor echte prinsessen
In het majestueuze Tokyo Disneyland Hotel voel je je al bijna direct van adel, van zodra je het hotel binnengaat. Maar er is meer! Voor wie altijd al een echte prinses had willen zijn, is er namelijk een Bibbidi Bobbidi Boutique aanwezig in het hotel. Hier worden dromen werkelijkheid.


Disney Resort Line Monorail
Voor alle hotelgasten van het Tokyo Disneyland Hotel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Disney Resort Line Monorail. Als hotelgast ontvang je namelijk een ticket voor deze monorail bij je verblijf. Met dit ticket mag je onbeperkt gebruik maken van de monoraildienst tijdens je gehele verblijf.

Gegarandeerde toegang tot de parken
Indien je een verblijf hebt in één van de Disney Hotels, dan ben je gegarandeerd van toegang tot het park. Zelfs op de drukste dagen ben je verzekerd dat je de parken kunt bezoeken.


Disneysfeer gegarandeerd
Een verblijf in het Tokyo Disneyland Hotel is vol met Disneysfeer. Zo zal je in het interieur vele verwijzingen naar Disney terugvinden. Daarnaast vind je in de badkamer speciaal voor het hotel ontworpen shampoo en andere benodigdheden. En voor wie graag naar Disney Channel kijkt, is er ook goed nieuws, dit kun je namelijk kosteloos kijken op de tv in je kamer.

Exclusieve souvenirs
Gasten van het Tokyo Disneyland Hotel die graag een souvenir van hun hotel willen meenemen naar huis, zullen in het hotel exclusieve souvenirs, uiteraard geheel in het thema van het hotel, kunnen kopen. Op deze manier neem je de magie van het hotel mee naar huis.


Een koninklijke behandeling
Voor wie tijdens zijn verblijf extra in de watten gelegd wil worden, beschikt het Tokyo Disneyland Hotel over Concierge kamers en suites. Deze bieden extra services, bovenop de voordelen die iedere gast in het Tokyo Disneyland Hotel heeft. Hiertoe behoort onder meer de toegang tot de Marceline Salon.


Vorige 1/9 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 09:15