Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Ambassador Hotel

maart 30, 2021 12157

Index

Het Disney Ambassador Hotel is in de Art Deco-stijl ontworpen, waardoor je je direct in het Amerika van de jaren ’30 waant, de Golden Age van Hollywood. Het Art Deco-ontwerp is zowel aan de binnen- als buitenkant herkenbaar. Daarnaast zijn er, om het een typisch Disney Hotel te maken, de nodige Disney Personages verwerkt in het hoteldesign. Wie wordt daar nu niet vrolijk van?


Ontmoet je Disneyvrienden
In het Disney Ambassador Hotel zal je het Chef Mickey restaurant vinden. De naam verraadt natuurlijk al wie hier de chef is. Tijdens het diner komen Mickey en zijn vrienden op bezoek aan je tafel. Hierdoor sta je oog in oog met je favoriete Disneyvrienden, terwijl je ook nog eens heerlijk geniet van je eten.


Overnacht in de kamer van je dromen
Wie altijd al eens van een Donald Duck kamer, een Mickey Mouse kamer of een Stitch kamer heeft gedroomd, is in het Disney Ambassador Hotel aan het juiste adres. Hier vind je namelijk tal van gethematiseerde kamers. Welke kies jij?

Disney Resort Cruiser
Wie verblijft in het Disney Ambassador Hotel geniet van een gratis shuttlebusservice. De Disney Resort Cruiser rijdt non-stop van het hotel naar Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea. Op deze manier reis je eenvoudig en snel van de parken naar het hotel en terug.


Gegarandeerde toegang tot de parken
Indien je een verblijf hebt in één van de Disney Hotels, dan ben je gegarandeerd van toegang tot het park. Zelfs op de drukste dagen ben je verzekerd dat je de parken kunt bezoeken.

Disneysfeer gegarandeerd
Een verblijf in het Disney Ambassador Hotel is vol met Disneysfeer. Zo zal je in het interieur vele verwijzingen naar Disney terugvinden. Daarnaast vind je in de badkamer speciaal voor het hotel ontworpen shampoo en andere benodigdheden. En voor wie graag naar Disney Channel kijkt, is er ook goed nieuws, dit kun je namelijk kosteloos kijken op de tv in je kamer.


Exclusieve souvenirs
Gasten van het Disney Ambassador Hotel die graag een souvenir van hun hotel willen meenemen naar huis, zullen in het hotel exclusieve souvenirs, uiteraard geheel in het thema van het hotel, kunnen kopen. Op deze manier neem je de magie van het hotel mee naar huis.

Unieke Disneyservice
Wanneer je verblijft in een Disney Hotel geniet je uiteraard ook van de echte Disneyservice. De Cast Members gaan tot het uiterste om je verblijf perfect te laten verlopen. De enige echte Disneykwaliteit maakt een verblijf in een Disney Hotel uniek.


Voel je een echte Hollywoodster
Voor wie nog net even wat extra meer in de watten gelegd wil worden, kiest voor een kamer of suite op de Ambassador Floor. Bovenop de standaard services ontvang je nog extra services, waaronder toegang tot de exclusieve Ambassador Lounge, waar tevens de privéreceptie is gevestigd. Je voelt je direct een VIP.


Vorige 1/8 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 09:35