Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dreamers Lounge

mei 09, 2021 585

Trakteer jezelf op een heerlijk drankje, een lichte maaltijd of een cocktail in de ruime Dreamers Lounge. Deze prachtige lounge vind je in de centrale lobby van het Tokyo Disneyland Hotel.


De Dreamers Lounge heeft een totaal van 77 zitplaatsen, waarvan 6 aan de bar. De lichte en ruime lounge beschikt over een ruim menu aan dranken en serveert daarnaast ook lichte maaltijden. Ook kun je heerlijk genieten van een theekransje in deze charmante setting in Victoriaanse stijl.


In de ochtend biedt de Dreamers Lounge de mogelijkheid om gebruik te maken van het ontbijtbuffet. Gasten die verblijven in een club-kamer of een suite genieten van hun ontbijt in deze lounge, maar ook andere hotelgasten kunnen hier ontbijten wanneer plaatsen beschikbaar zijn.

Tijdens de middag wordt er lunch geserveerd in de Dreamers Lounge, daarnaast is er een keuze aan lekkernijen verkrijgbaar. Voor de lunch bestaat het wisselende menu uit eenvoudige gerechten zoals pasta, sandwiches, soep en burgers. Kies je voor een vieruurtje dan is er de keuze uit diverse soorten koffie en thee met diverse kleine zoete en hartige lekkernijen. Het is nodig dit vieruurtje vooraf te reserveren.


Vanaf het einde van de middag tot in de avond is het mogelijk om te dineren in de Dreamers Lounge, waarbij het menu vergelijkbaar is met dat van de lunch en dus bestaat uit eenvoudige gerechten. Daarnaast is er nog een speciaal pasta menu met een voor- en nagerecht. Wanneer je dit menu wilt nuttigen, dien je vooraf een reservering te maken.

De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 09:46