Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Canna

mei 09, 2021 805

Geniet van verfijnde gerechten in het stijlvolle restaurant Canna. Dit tafelbedieningsrestaurant in het Tokyo Disneyland Hotel is zeker een bijzondere restaurantervaring voor lunch of diner.


De naam van het restaurant is afgeleid van de gelijknamige bloem. Deze rode bloem is dan ook veelvuldig terug te vinden in de inrichting van het restaurant. Met zijn 90 zitplaatsen biedt Canna een rustige en exclusieve beleving. Er is zelfs een privéruimte voor 6-10 personen.


Dagelijks wordt de lunch geserveerd tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Voor wie liever dineert in Canna kan terecht tussen 17.00 uur en 21.30 uur. Het menu is sterk variërend door het gebruik van veel seizoensgebonden producten. Over het algemeen bestaat de kaart uit gerechten gebaseerd op de Japanse en Aziatische keuken. De menukaart heeft ook een speciale sectie met kindergerechten. Daarnaast is er een speciaal menu voor mensen die last hebben van bepaalde voedselallergieën.


Voor wie iets speciaals te vieren heeft, is er het speciale verjaardagspakket. Dit pakket is, minimaal 2 dagen op voorhand, te reserveren voor zowel lunch als diner en is voor twee personen. Naast een overheerlijk menu, met een speciaal dessert, ontvang je ook nog een kleine fles champagne en een fotokader. Een Cast Member zal een foto nemen voor in het kader, zodat je een mooi aandenken mee naar huis kan nemen. Voor wie geen alcohol drinkt is het mogelijk om, in plaats van de champagne, een alcoholvrije cocktail te kiezen.

De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 09:47