Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Star Wars: Galactic Starcruiser is gelanceerd in Walt Disney World

maart 02, 2022 1028
Sinds gisteren is Star Wars: Galactic Starcruiser gelanceerd in Walt Disney World. In dit avontuur ga je op reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg!


Je arriveert voor deze unieke ervaring van twee nachten in de Galactic Starcruiser Terminal, waar je koffers en je auto worden weggevoerd terwijl je aan dit avontuur begint.


Nadat je aan boord bent gegaan van een Launch Pod en door hyperspace bent geschoten, lig je aan de Halcyon starcruiser en stap je uit in het Atrium op het hoofddek. Hier zie je enkele gasten begroet door SK-62O, de astromech droid van het schip (hij is behulpzaam in een mum van tijd).
Je wordt dan begeleid naar je hut, wat op zich al leuk is om te verkennen - vooral die slaapplaatsen die in een van de muren zijn ingebouwd en het kijkvenster naar de ruimte.


Als je eenmaal gesetteld bent, is het tijd om terug te gaan naar het Atrium voor het verzamelen van het schip, onder leiding van kapitein Riyola Keevan (hier rechts te zien) en cruisedirecteur Lenka Mok.


Het volgende is een goed moment om wat meer rond te kijken - ik raad de Sublight Lounge aan voor een lekker drankje of een handje holo-sabacc, of misschien een wandeling naar de boetiek The Chandrila Collection om wat kleding en accessoires voor je reis op te halen.


Je zou nu je Star Wars : Datapad moeten controleren via de Play Disney Parks-app op je mobiele apparaat. Uw reisschema wordt tijdens uw verblijf voortdurend bijgewerkt, zodat u altijd weet wanneer het tijd is voor een aantal speciale activiteiten aan boord, zoals …


… Brugtraining …


… Lichtzwaardtraining …
… of diner in de Crown of Corellia Dining Room, met een spectaculair muzikaal optreden van galactische superster Gaya op de eerste avond.
 
Oef … er is al veel om in je op te nemen, en je zou dat allemaal in slechts de eerste paar uur van je reis van twee nachten kunnen doen!
 
We zijn verheugd dat gasten deze avontuurlijke reis kunnen maken die verder gaat dan alles wat Disney eerder heeft gemaakt. Dus zoals ze zeggen op de starcruiser ... goede reis en ta'bu e tay! (Hint: dat laatste betekent: "Koester het moment" ... passend, vind je niet?)

Meer info op de Walt Disney World Website.

Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)