Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoop-Dee-Doo Musical Revue keert terug in de zomer van 2022

maart 30, 2022 189
De geliefde muzikale dinershow Hoop-Dee-Doo Musical Revue deze zomer terugkeert naar Walt Disney World Resort! Als je verlangt naar een plaats aan tafel, kun je vanaf 26 mei reserveren via DisneyWorld.com voor aanvangstijden vanaf 23 juni.

De Pioneer Hall-spelers en castleden verwelkomen de volgende gasten in deze grensverleggende familiedinerervaring in Pioneer Hall in Disney's Fort Wilderness Resort & Campground. Hoop-Dee-Doo debuteerde in 1974 en biedt gasten opnieuw een spetterende Wild West-uitvoering, zang, gekke komedie met veel gelach en een onvergetelijk landelijk feest vol met gebakken kip, gerookte BBQ-ribben, een verscheidenheid aan hartige kanten en van Natuurlijk, Strawberry Shortcake, jammie!

Sinds de openingsdag, bijna 50 jaar geleden, is deze fan-favoriete show onze gasten blijven verrassen en verrukken, en terwijl Disney groeit, zoeken we naar nieuwe manieren om onze klassieke ervaringen te verbeteren en te verbeteren. Hoop-Dee-Doo keert terug met een paar updates van het script en landschap, terwijl het trouw blijft aan de dierbare ervaring waar het hele gezin van kan genieten - met het hilarische, levenslustige entertainment dat het al die jaren bekend is.

Bekijk de onderstaande video voor een voorproefje van een van de leuke gloednieuwe backdrops. We kijken ernaar uit om binnenkort meer details te delen.Hopelijk tot snel in Pioneer Hall!

Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)