Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind! opent officieel vanaf 27 mei

april 21, 2022 150
Nieuwe familie-thrill coaster in EPCOT neemt gasten mee op een intergalactische achtervolging door tijd en ruimte met de helden van Xandar.

Om de melkweg te redden is dit keer meer nodig dan een dance-off. Vanaf 27 mei 2022 kunnen gasten die EPCOT in Walt Disney World Resort bezoeken zich maar beter klaarmaken om de mixtape aan te zwengelen en te knallen door een geweldige intergalactische achtervolging door tijd en ruimte in Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind!

Deze spannende nieuwe familie-vriendelijke coaster is net zo "groots" en leuk als de blockbuster "Guardians of the Galaxy" films, met die sympathieke kosmische buitenbeentjes - Rocket, Groot, Drax, Gamora en Star-Lord. De attractie is een andere belangrijke mijlpaal in de voortdurende transformatie van EPCOT en debuteert als onderdeel van de viering van de 50e verjaardag van Walt Disney World.

Gelegen in het park's onlangs hernoemde World Discovery gedeelte, zal Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind het eerste "andere-wereld" showcase paviljoen in EPCOT zijn. Xandarians reisden van hun thuiswereld in de Andromeda melkweg naar de aarde - of Terra, zoals zij het noemen - om dit Wonders of Xandar paviljoen te bouwen, en nodigen EPCOT gasten uit om meer te leren over hun volk en hun geavanceerde technologieën. Totdat de Guardians arriveren en het avontuur begint...

Een nieuw soort spanning voor het hele gezin
Naast het Wonders of Xandar paviljoen, zal Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind verschillende andere "primeurs" bieden, waaronder:
    De eerste coaster attractie in EPCOT.
    De eerste omgekeerde lancering voor een Disney coaster.
    De eerste Walt Disney World attractie met de Guardians of the Galaxy.
    I am Groot.

De Wonderen van Xandar Paviljoen
Xandariërs zijn naar de aarde gekomen en zijn hard aan het werk om hun nieuwe EPCOT paviljoen te bouwen. Hoogtepunten zijn:
    Het Galaxarium, een uitgestrekte ruimte in planetariumstijl met planeten, sterren en andere intergalactische wonderen die Terra en Xandar verbinden.
    De Xandar Galerij, waar gasten meer zullen ontdekken over de Xandarische bevolking, cultuur en geschiedenis - inclusief de helden van Xandar - door middel van speciaal gemaakte displays en projecties.
    I ... am ... Grooooot.

Geweldige feiten
    Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind zal één van de langste volledig gesloten achtbanen in de wereld zijn, gehuisvest in een van de grootste showgebouwen ooit gebouwd voor een Disney themapark.
    Qua volume zouden er vier Spaceship Earths in het enorme nieuwe showgebouw van de attractie passen.
    Academy Award® genomineerde Glenn Close herneemt haar rol uit "Guardians of the Galaxy" als Nova Prime, de leider van Xandar en commandant van het Nova Corps.
    Disney Imagineers waren onlangs op de set voor "Guardians of the Galaxy Vol. 3" om met de Guardians te filmen voor deze nieuwe attractie.
    Een Starblaster zal buiten het Wonders of Xandar gebouw staan, de eerste versie op ware grootte van dit Xandariaanse schip ooit gebouwd.
    AM. GROOT!

Voor meer over de transformatie van EPCOT en de viering van de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort, bezoek WDWNews.com en DisneyParksBlog.com.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)