Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party keert dit najaar terug naar het Walt Disney World Resort

mei 01, 2022 366
Daar heb je het! Mickey's Not-So-Scary Halloween Party keert dit najaar terug naar het Magic Kingdom Park tijdens de viering van de 50e verjaardag van het resort. Lees verder voor meer informatie over dit herfstfavoriete evenement en ontdek hoe je al vroeg in de stemming kunt komen door deel te nemen aan de #HalfwaytoHalloween festiviteiten. 
 


Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party
 
Dit najaar worden spoken en geesten van alle leeftijden uitgenodigd om hun favoriete kostuums aan te trekken en alles wat spookt te vieren tijdens Mickey's Not-So-Scary Halloween Party. Dit speciale evenement vindt plaats op 37 geselecteerde avonden van 12 augustus tot en met 31 oktober 2022 en spookt rond in het Magic Kingdom Park na de normale openingsuren van het park van 19u00 tot middernacht.  

Tijdens dit evenement met beperkte capaciteit zullen de bezoekers van Mickey's Not-So-Scary Halloween Party exclusief entertainment, beruchte Disney-schurken, overheerlijke menu's en nog veel meer tegenkomen! Dit is een greep uit wat je te wachten staat:
•    The Headless Horseman rijdt op zijn spookachtige ros door Main Street, U.S.A. als voorbode voor "Mickey's Boo-To-You Halloween Parade," met praalwagens vol Disney Characters gekleed in hun Halloween-kostuum, Disney-schurken en de Haunted Mansion-gravers op het kerkhof.  
•    Wat is Halloween zonder snoep? Tijdens Mickey's Not-So-Scary Halloween Party kunnen gasten op locaties in het Magic Kingdom Park op zoek gaan naar M&M'S, SKITTLES, SNICKERS en andere Halloween-favorieten. En nieuw dit jaar is dat gasten ook een herbruikbare trick-or-treat-tas krijgen met een aandenken aan de 50e verjaardag en het Halloween-ontwerp.
•    Ga mee met de Sanderson Sisters tijdens de "Hocus Pocus Schurken Spelltacular" show in het kasteel van Assepoester. Zij roepen hun angstaanjagende collega's op om de ultieme "Hocus Pocus" feestdrank te toveren.   
•    Vier het seizoen samen met je favoriete Disney figuren als ze het park overnemen voor hun favoriete feest van het jaar.  
•    Overlays met een thema voor de gelegenheid zullen terugkeren in verschillende populaire attracties in het Magic Kingdom: Space Mountain, Mad Tea Party, Pirates of the Caribbean en Monsters, Inc. Laugh Floor.
•    De Pompoen Koning zelf, Jack Skellington, zal "Disney's Not-So-Spooky Spectacular" organiseren. Deze niet te missen nachtelijke extravaganza bevat projecties, speciale effecten en verlichting, gemengd met vuurwerk, muziek en Disney-figuren.  
•    Ontdek zoete en hartige menu's geïnspireerd door herfstsmaken en het Halloween seizoen.   
•    NIEUW! Ter ere van de 50e verjaardag voegen we dit jaar nog meer plezier toe aan Mickey's Not-So-Scary Halloween Party in de vorm van exclusieve fotomomenten. En naast de herbruikbare trick-or-treat-tas ontvangen gasten ook een Halloween-herdenkingsprint met het thema 50thAnniversary.

Tickets voor Mickey's Not-So-Scary Halloween Party kunnen vanaf 18 mei online worden gekocht. Gasten van geselecteerde Walt Disney World Resort hotels kunnen al vanaf 12 mei beginnen met de aankoop van tickets. Ticketprijzen variëren van $109 - $199. De data van het evenement zijn:  
•    Augustus: 12, 16, 19, 23, 26, 30
•    September: 2, 5, 9, 11, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 27, 29, 30
•    Oktober: 2, 4, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30, 31

Bekijk hier de Walt Disney World aanbiedingen!

Walt Disney World jaarpashouders en Disney Vacation Club-leden kunnen speciaal geprijsde tickets kopen voor bepaalde data.
Vier halverwege Halloween in Walt Disney World Resort

Droomt u al van pumpkin spice? Voor een beperkte tijd kunt u al vroeg in de geest van het griezelige seizoen komen door deel te nemen aan onze #HalfwaytoHalloweenvieringen in het Walt Disney World Resort.
Bekijk alle griezelige goodies in deze First Look at Disney's Halfway to Halloween, waaronder de Sister Elixir Cocoa Bomb in The Ganachery in Disney Springs, een wickedly heerlijke donkere chocolade ketel gevuld met The Ganachery's bekende warme cacao mix met een decoratief portret van de Sanderson Sisters.

En vanaf augustus, kunnen gasten nieuwe Halloween merchandise kopen op bepaalde locaties in Walt Disney World Resort en Disneyland Resort, en zullen geselecteerde producten beschikbaar zijn op shopDisney.com
Beoordeel dit item
(0 stemmen)