Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Innovatieve Topiaries komen tot leven op het EPCOT International Flower & Garden Festival

februari 28, 2023 397
Innovatie kan vele vormen aannemen en vereist vaak een groep mensen die samenwerken om het mogelijk te maken. Dat is wat er op dit moment gebeurt terwijl teams in Walt Disney World Resort - van tuinbouw tot merchandise - zich voorbereiden om het EPCOT International Flower & Garden Festival spectaculairder dan ooit tevoren te maken.

Gasten zullen de vruchten van al dit werk zien wanneer het populaire lentefestival op 1 maart van start gaat en doorgaat tot en met 5 juli 2023 in EPCOT.

Disney Horticulture en Walt Disney Imagineering werkten samen aan het ontwerpen, bouwen en laten groeien van diverse vormsnoeimeesterwerken, waaronder het debuut van de onverschrokken prinses Tiana uit de Walt Disney Animation Studios-klassieker "The Princess and the Frog", plus de moedige zusjes Madrigal en de jonge Antonio van Disney Animation's Academy Award-winnende 'Encanto'.

Dit proces van grenzen verleggen en nieuwe magie ontwikkelen begon bijna een jaar geleden. Getalenteerde kunstenaars ontwikkelden schetsen, Imagineers ontwierpen 3D-modellen, bekwame lassers vormden lijsten en tuinbouwspecialisten kozen plantaardig materiaal. De resultaten zijn charmant, grillig - en absoluut fotowaardig!Over nieuwe toevoegingen aan het festival van dit jaar gesproken, de merchandise-collecties zullen gedurfde nieuwe ontwerpen bevatten. Een kleine Orange Bird vertelde zelfs dat een nieuwe, op de jaren 70 geïnspireerde collectie zonneschijn zal verspreiden onder gasten van alle leeftijden!Beoordeel dit item
(0 stemmen)