Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wat moet je doen als Typhoon Lagoon op 19 maart heropent

maart 03, 2023 175
We zijn verheugd te kunnen meedelen dat Disney's Typhoon Lagoon Waterpark met tropisch thema op 19 maart 2023 weer opengaat voor gasten.

Als aanvulling op deze oase van plezier keert het populaire evenement met speciale tickets, H2O Glow After Hours, ook terug in mei en zal het hoogtepunt van je zomer zijn!

Hier zijn vijf niet te missen manieren om van Typhoon Lagoon te genieten wanneer het later deze maand weer opengaat:1. Verlicht de nacht bij H2O Glow After Hours
Glow in de nacht tijdens H2O Glow After Hours in Typhoon Lagoon vanaf 20 mei, compleet met een elektrisch DJ-dansfeest, gratis ijsjes, popcorn en geselecteerde drankjes, een 'glow'-sfeer en meer.


H2O Glow After Hours stelt gezinnen in staat om enkele uren na sluitingstijd tijd door te brengen in Typhoon Lagoon, waardoor ze snel toegang hebben tot favoriete attracties in het verlichte park. Zorg ervoor dat je morgen je tickets haalt voor een onvergetelijke avond in het waterpark!2. Onmisbare spannende attracties wachten op je
Voor een spannende dag in Typhoon Lagoon, bekijk je de favoriete attracties van gasten, zoals de actievolle 120 meter lange "watercoaster" Crush 'n' Gusher of Humunga Kowabunga, die drie energieke bodyglijbanen biedt om gasten in te storten langs de steile helling van Mount Mayday.
Gezinnen kunnen ook meedoen met de snelle, adrenaline-gevulde gezinsvlotattractie, Miss Adventure Falls. De kleintjes kunnen van mini-waterglijbanen afglijden in de kindvriendelijke Ketchakiddee Creek.3. De perfecte plek om te relaxen
Dit tropische paradijs is de ideale plek om te relaxen tijdens je reis naar Walt Disney World Resort, met genoeg ruimte om tot rust te komen. Zonnebaad met gemak terwijl je de schilderachtige luie rivier, Castaway Creek, afdrijft voor een rustige tocht door het hele park.Beachcomber Shacks bieden een privéoase buiten, weg van de drukte van de rest van het park, waar gasten kunnen ontspannen. Deze ruimtes kunnen gasten huren tijdens hun bezoek aan Typhoon Lagoon en bieden extraatjes zoals stoelen met kussens, handdoeken, een kluisje en herbruikbare souvenirmokken om je het gevoel te geven dat je in het paradijs bent.

4. Verslind heerlijke nieuwigheden om te eten en drinken
Koel af met nieuwe zoetigheden en lekkernijen die perfect zijn voor een dagje in het waterpark, waaronder de Pineapple Upside Down Cone verkrijgbaar bij Happy Landings en een Barbeque Chicken en Grilled Pineapple Flatbread verkrijgbaar bij Leaning Palms.


Ook zal de exclusieve Typhoon Tilly Sipper gedurende een beperkte tijd beschikbaar zijn als een hele dag, hervulbare fonteindrankaanbieding. Volwassenen kunnen hun hart ophalen met de Kungaloosh Kooler, een Strawberry DOLE Whip met een mengsel van rum, sinaasappelsap en bramenbrandewijn met Strawberry Fanta.


Herinner je je die heerlijke Moana Cone van World Princess Week nog? Het dessert met DOLE Whip Strawberry swirled met vanille is terug voor gasten om van te genieten, evenals de populaire Hei Hei Cone gemaakt van DOLE Whip Pineapple en Raspberry verkrijgbaar bij Snack Shack.


5. Surfen bij de surfpool
Wist je dat de Typhoon Lagoon Surf Pool het grootste golfslagbad van Noord-Amerika is? Met een schilderachtig uitzicht op de iconische Mount Mayday kunnen gasten van alle leeftijden knoestige golven vangen terwijl ze bodysurfen in het water.Voor wie zijn skills nog verder wil testen, met een privé surfsessie in de Surfpool. Open Surf is dit jaar ook beschikbaar voor surfers of kleine groepen die willen surfen, maar niet het hele zwembad voor zichzelf nodig hebben. Het maakt niet uit wat je ervaringsniveau is, besteed tijd aan het surfen op golven voor of nadat het park sluit om je vaardigheden op te poetsen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)