Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

TRON Lightcycle / Run introduceert Team Green Post-Show Space

maart 07, 2023 172
Het digitale rijk zit vol met felle concurrentie. Terwijl gebruikers zich voorbereiden om Lightcycles on the Grid te racen op TRON Lightcycle / Run gepresenteerd door Enterprise, die op 4 april wordt geopend in Magic Kingdom Park in Walt Disney World. Passeren ze de Hall of Opponents met de vorige zegevierende racedeelnemers: Team Yellow en Team Red - en natuurlijk het dreigende Team Orange.

Gebruikers synchroniseren vervolgens met hun Lightcycles en sluiten zich aan bij Team Blue om het op te nemen tegen Team Orange, in een spannende race over het Grid om alle acht energiepoorten te veroveren.Na deelname aan een epische race en terugkeer naar Tomorrowland, maken Team Blue-gebruikers kennis met een gedurfd nieuw raceteam dat wordt verwelkomd in de ruimte na de show gepresenteerd door Enterprise: Team Green.


Begeleidend Team Green is het middelpunt van de ruimte: hun unieke, krachtige en ultramoderne Lightcycle - de nieuwste en meest geavanceerde iteratie om deel te nemen aan de concurrentie. Dit formidabele voertuig is vanuit het Grid geëxporteerd naar de echte wereld. Terwijl hij wacht op zijn beurt om te racen, draait zijn motor met pulserende groene lampjes op toeren – een ongelooflijke fotomoment voor gebruikers.


Team Green en hun indrukwekkende Lightcycle-programmering worden door de hele ruimte tentoongesteld in dynamische displays die de ongelooflijke cultuur, capaciteiten en waarden van Enterprise weergeven - waardoor ze uniek gekwalificeerd zijn om deel te nemen aan de wedstrijd. Een enkele lijn groen licht verbindt de schermen alsof ze de Team Green-verhalen tegelijk van stroom willen voorzien. Vooruitkijkend zullen meer verhalen over de twaalf Team Green-leden door het display rouleren, waardoor terugkerende gebruikers de kans krijgen om nog meer Team Green-verhalen te zien tijdens toekomstige bezoeken aan TRON Lightcycle / Run.

Welkom bij de Grid, Team Green.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)