Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

TRON Lightcycle / Run opent op 4 april in Magic Kingdom Park (WDW)

januari 11, 2023 133
Leun voorover in de ultieme overlevingsrace! Laat de echte wereld achter je en sluit je aan bij Team Blue op een epische zoektocht over de Grid - de donkere, computergestuurde wereld zonder horizon van TRON. Hier is er geen limiet aan de opwinding.

Klim aan boord van je eigen Lightcycle en ga op een razendsnel avontuur, race tegen de meest dreigende programma's van de Grid. Schiet langs je felle tegenstanders terwijl je probeert door 8 Energy Gates te komen en de overwinning van je team veilig te stellen, zodat je kunt overleven om nog een dag te racen.

De opening van TRON Lightcycle/Run staat gepland voor 4 april 2023 en wordt een van de snelste achtbanen in elk Disney-pretpark ter wereld.

Van het grote scherm tot het themapark
In 1982 schreef Disney filmgeschiedenis met TRON, de eerste productie in zijn soort waarin live-actie werd gecombineerd met computergegenereerde beelden en tegenlichtanimatie. Deze iconische film inspireerde vervolgens videogames, stripboeken, een animatieserie en het vervolg TRON: Legacy uit 2010, evenals deze nieuwe Disney-pretparkattractie.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)