Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

3 veranderingen die Walt Disney World maakt om meer waarde en flexibiliteit in uw bezoeken te brengen

januari 11, 2023 300
Gelukkig Nieuwjaar van Walt Disney World Resort! 2022 was een groot jaar voor ons omdat we onze 50e verjaardag verder vierden met cast, gasten en de gemeenschap, onze nieuwste baanbrekende attractie Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind opende en geliefde attracties als "Fantasmic!" en de Walt Disney World Railroad heropenden.

2023 brengt nog meer om naar uit te kijken - van de triomfantelijke terugkeer van het "Happily Ever After" avondspektakel tot de opening van TRON Lightcycle / Run in Magic Kingdom, en Journey of Water, Inspired by Moana in EPCOT!

Vandaag zijn we verheugd om een paar andere updates aan te kondigen die we maken om de gastervaring te verbeteren en om onze fans en jaarkaarthouders, die tot onze meest loyale gasten behoren, te laten weten dat we luisteren naar hun feedback:

Geniet van gratis zelf parkeren bij een verblijf in een Disney Resort hotel
Vanaf 10 januari, zullen gasten die verblijven in Disney Resort hotels in Walt Disney World weer gratis parkeergelegenheid aangeboden krijgen. Dit is iets waar velen van u om hebben gevraagd en we zijn blij om het opnieuw in te voeren om uw vakantie een beetje gemakkelijker en betaalbaarder te maken - of u nu aan het rondreizen bent door het land, een auto huurt of op vakantie bent als inwoner van Florida. Ter herinnering, gasten van Disney Resort hotels blijven ook gratis standaard parkeren op Walt Disney World themaparken, hebben toegang tot de dagelijkse vroege themapark toegang (met geldige toegang en een parkreservering) en tot gratis on-site vervoer opties zoals bussen, monorails en Disney Skyliner.

Walt Disney World Jaarkaarthouders: Park reserveringen zullen worden versoepeld voor een bezoek na 14.00 uur *.
Binnen enkele maanden zullen Walt Disney World Jaarkaarthouders de themaparken kunnen bezoeken na 14.00 uur zonder een parkreservering, behalve op zaterdag en zondag in Magic Kingdom Park. Pass blockout data zullen blijven gelden zoals nu. Hoewel het reserveringssysteem voor pretparken belangrijk blijft voor het beheer van de bezoekersaantallen in onze parken, vooral op drukkere dagen, beseffen we dat onze Jaarkaarthouders graag meer spontane bezoeken brengen - en deze verandering maakt dat mogelijk. Jaarkaarthouders krijgen ook toegang tot Disney PhotoPass foto's en één gratis Cinderella Castle Mural of Memories ervaring (leeftijdsbeperkingen zijn van toepassing). Bezoek Cinderella Castle Mural of Memories en Disney PhotoPass voor details, beperkingen en andere informatie.*
We zullen binnenkort een startdatum delen met Jaarkaarthouders wanneer deze aanbiedingen beschikbaar zullen worden, evenals informatie over een nieuw aanbod dat gepland is waar u korte Disney-thema video diavoorstellingen kunt maken en delen met favoriete foto's van uw themapark bezoeken.

Downloads van attractiefoto's zullen inbegrepen zijn bij Disney Genie+ service
Vanaf de komende maanden zullen gasten die Disney Genie+ service kopen ook digitale downloads ontvangen van hun Disney PhotoPass attractiefoto's, genomen in het park op de dag van hun aankoop, zonder extra kosten. Attractiefoto's worden genomen in de parken op onze meest populaire attracties, waaronder Space Mountain, Slinky Dog Dash, Test Track, Expedition Everest en nog veel meer. Ik kijk altijd graag terug naar familiefoto's in onze favoriete attracties - het is een perfecte manier om je pretparkbezoek samen te herinneren en te vieren. Een exacte lanceringsdatum zal later worden aangekondigd. Disney PhotoPass voorwaarden en vervalbeleid zijn van toepassing.
Al deze updates zijn specifiek voor Walt Disney World Resort in Florida.

*Alle aanbiedingen zijn onderhevig aan verandering of annulering zonder kennisgeving. Walt Disney World Annual Pass Voorwaarden zijn van toepassing.

Bekijk nu de Walt Disney World aanbieding van dit moment: www.waltDisneyworld.com
Beoordeel dit item
(0 stemmen)